Lego City Pick-uptruck en caravan

Leuk cadeau: Lego City pick-uptruck en caravan

Accessoires

Met de feestdagen in aantocht is het weer tijd om cadeaus te shoppen. Op zoek naar een cadeau voor een kind? Dan is Lego altijd een goed idee. En natuurlijk kies je dan voor Lego in kampeerstijl! Deze Lego City Pick-uptruck en caravan valt vast in de smaak.

Kampeerliefhebbers willen vast wel ruilen met de Lego-figuurtjes uit deze set. Lekker op pad met een stoere pick-uptruck met daarachter een caravan. En dan eenmaal op de camping – of in dit geval: in de vrije natuur – de stoeltjes pakken, vissen, chillen en foto’s maken. 

Lego City Pick-uptruck en caravan

Deze set heet voluit de Lego City pick-uptruck en caravan (artikelnummer 60182). In totaal vind je in de doos 344 onderdelen en drie Lego-poppetjes, de vader, moeder en zoon. Naast de truck en caravan zitten er nog verschillende accessoires bij, waaronder: een krab, een vis, een net, een pan, een gaspit, een fototoestel, een bootje, keukengerei, een tafel, twee stoelen en twee mokken. Waar het kind dan moet zitten, is even een raadsel, maar dat komt vast goed.

Bijzondere caravan

De caravan is er niet zomaar eentje. Als deze eenmaal staat, is de hele zijkant te openen. En dat is een optie die we zelf op caravangebied nog niet zijn tegengekomen. Het kamperende Lego-gezin is vast en zeker blij met deze panoramawand, maar voor de Lego-liefhebber is het ook niet gek. Dankzij de verwijderbare wand kun je namelijk ook ín de caravan spelen. Door het dak aan de voorzijde weg te halen, is het mogelijk om bij de slaapkamer te komen. De caravan is ongeveer 10 cm hoog, 20 cm lang en 6 cm breed.

Lego City Pick-uptruck en caravan
Lego City pick-uptruck en caravan

De rode pick-uptruck is 7 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed. Natuurlijk is hij voorzien van een trekhaak om de caravan aan te hangen. De stoere wielen maken deze Lego-truck helemaal af.

Voor kinderen en volwassenen

De Lego City Pick-uptruck en caravan kost 22,95 euro en is volgens Lego bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Maar natuurlijk kunnen ook volwassenen – die van Lego én van kamperen houden – hier veel plezier aan beleven. De set is via onderstaande link te bestellen.

Bekijk bij Bol.com

Ben je toe aan een iets uitdagender Lego-pakket in kampeersfeer? Kijk dan eens naar het artikel over de Volkswagen T1-camper van Lego, waar we eerder over schreven.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant