ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Les Castels is glamping in Frankrijk
Les Castels is glamping in Frankrijk
Nieuws

Les Castels is glamping in Frankrijk

  1. 13 april 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Glamour + camping = glamping. Kamperen met een vleug luxe, midden in de natuur en als het kan met een milieuvriendelijke inslag. Geschikt voor iedereen die de tent en caravan liever aan anderen laat. Glampen kun je op veel bestemmingen, op sommige campings van Les Castels in Frankrijk bijvoorbeeld.

Glamping in alle luxe

Overnachten, kamperen zelfs, maar dan toch anders. Recent lieten we de Sky Lodge al zien als nieuwe accommodatie, maar glampen kun je ook in boomhutten, tipi’s, woonwagens en hutten in vele soorten en maten. De tent doet op dit gebied net zo hard mee. Zo biedt Les Castels op sommige campings de mogelijkheid te overnachten in een Safari Luxury. Deze biedt plaats aan vier tot zes volwassenen en is van alle gemakken voorzien. ’s Avonds kun je lekker buiten zitten op de houten veranda. Nieuw is de Coco-Sweet-tent: een soort mix van tent en vakantiehuisje. Wil je helemaal iets anders? Huur dan een doorzichtige tent die tussen de bomen hangt. Geschikt voor twee personen die van de sterrenhemel willen genieten.

Van boomhut tot Pipowagen

De Sweet Home-hutten van Les Castels zijn eveneens populair. Ook hier zien we een groot houten terras, waar het prettig toeven is. De slaapkamers zijn gescheiden, wat handig is voor een gezin. Les Castels heeft hutten die gewoon op de grond staan en hutten die in een boom hangen. Welk kind droomt daar nou niet van? Dan is er ook nog de Pipowagen met stapelbedden en keukenhoek. Wil je een vleugje Wilde Westen? Dan is de Tipitent een optie. Deze is 19 vierkante meter en heeft twee aparte kamers. Er zijn vijf slaapplaatsen en de keuken is goed uitgerust. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in Afrika te gaan kamperen, maar dan zonder de lange reis. De nieuwe luxe Lodge-tenten zijn helemaal in safaristijl. Er is dus voor elk wat wils.

Glamping

www.les-castels.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS