ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Lentiade 2017 op 6 en 7 mei
Lentiade 2017 op 6 en 7 mei
Uit tips

Lentiade 2017 op 6 en 7 mei

  1. 20 februari 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Beleef de lente op 6 en 7 mei tijdens de voorjaarsfair Lentiade. Gehouden in de Poort van Heusden aan de rand van Drunen. Een park met een overweldigende natuur, eeuwenoude bomen, een roze kasteel en bekend als het voormalige Land van Ooit.

Lentiade 2017: veel te doen

Shop bij 150 deelnemers op het gebied van country lifestyle, fair trade, fashion, mode-, woon- en tuinaccessoires. Geniet van culinaire lekkernijen uit alle windstreken bij kleurrijke foodtrucks. Jong en oud laat zich verrassen door creatieve workshops, live muzikanten & pipes and drums. Verder spannende verhalen, roofvogeldemonstraties met zeearenden en gieren onder toeziend oog van de Soldaten van Waterloo. Ook de Beestenbus van Ouwehands Dierenpark is aanwezig. Verder kun je genieten van het Nederlands Kampioenschap Highland Games voor professionals én kinderen onder leiding van Wout Zijlstra. Dat is de voormalig Sterkste Man van Nederland en (inter) nationaal Highland Games kampioen.

Gratis entree voor kinderen tot 13 jaar en gratis parkeren. Op zaterdag 6 mei is er een PrijzenFestival. Vele prijzen, ter beschikking gesteld door deelnemende bedrijven voor bezoekers die in de voorverkoop een entreebewijs hebben gekocht. Kijk voor meer informatie en het actuele programma op www.lentiade.nl

lentiade 2017

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Onderweg, Uit tips NIEUWS