ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Lekker lezen met de Kobo Aura H2O Edition 2 e-reader
Lekker lezen met de Kobo Aura H2O Edition 2 e-reader
Accessoires

Lekker lezen met de Kobo Aura H2O Edition 2 e-reader

  1. 1 december 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Voor de tent, bij het zwembad, op het strand of in de hangmat. Tijdens een kampeervakantie lezen we heel wat af. Vroeger sjouwden we dan ook veel boeken mee naar de camping, maar sinds de Kobo Aura H2O Edition 2 e-reader hebben we een stuk minder bagage.

Het heeft even geduurd voordat we overstag gingen en een e-reader aanschaften. Er gaat immers niks boven de geur van een écht boek en het omslaan van échte pagina’s. Maar toen kwam het onvermijdelijke punt dat het aantal boeken dat toch echt mee moest op vakantie niet meer in de bagage paste. Aangezien de keuze tussen een boek en een paar schoenen een onmogelijke is, kochten we dus toch maar een e-reader: de Kobo Aura H2O Edition 2. En dat was een prima beslissing.

Kobo Aura H2O Edition 2

KoboWe kozen voor deze e-reader omdat hij in juni 2018 als beste uit de test van de Consumentenbond is gekomen. De Kobo Aura H2O Edition 2 heeft ComfortLight Pro schermverlichting, wat betekent dat het licht zich aanpast aan de omgeving. Hij een geheugen van 8GB en hij weegt slechts 207 gram. Ook fijn: hij is waterdicht. Je kunt hem zelfs een uur lang op maximaal twee meter diepte in het water gebruiken. Geen idee hoe je onder water kunt lezen, maar je kunt het in ieder geval zonder zorgen in bad of dobberend op het water doen.

Een ander voordeel van deze e-reader (en de andere van Kobo) is de directe verbinding met de Kobo shop. Als je wifi hebt tenminste. De boeken die je in deze online winkel koopt komen direct op de e-reader terecht. Ideaal! Voor je vakantie hoef je je dus geen zorgen te maken of je alle boeken die je wilt lezen al hebt gedownload.

Mooi sinterklaascadeau

Je begrijpt, wij zijn overstag en gaan nooit meer kamperen zonder e-reader. Lijkt de Kobo Aura H2O Edition 2 jou ook wel wat? Of wil je hem aan iemand geven? Bestel hem dan voor 159 euro via onderstaande button. Dan heb je hem waarschijnlijk nog voor pakjesavond in huis.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS