Bo-camp autokoelbox Arctic

Lekker koude drankjes onderweg met de Bo-Camp autokoelbox

Accessoires

De schoolvakanties in het zuiden van het land zijn begonnen! Vanaf nu start de uittocht naar vakantieoorden. Ga je met de auto? Dan is het zaak je goed voor te bereiden op de reis. Bijvoorbeeld met deze compacte autokoelbox Arctic van Bo-Camp.
Voor veel kampeerders is dit vast een herkenbaar scenario. Het is eindelijk vakantie en de camping lonkt. Alleen, met z’n tweetjes of met het gezin stap je in de auto om vervolgens talloze kilometers weg te tikken op weg naar je bestemming. Onderweg wil je graag wat eten of drinken. Maar zal je net zien: de koelbox staat in de kofferbak omdat dit de enige plek is waar hij past. En stoppen zit er heel even niet in, omdat je nét zo lekker onderweg bent. De oplossing is simpel: zet een kleine koelbox voorin of in de beenruimte achter de voorstoelen.
Bo-camp autokoelbox Arctic
Voor vertrek vul je hem met drinken en bijvoorbeeld broodjes. Ben je toe aan een stop? Dat is een mooi moment om hem even bij te vullen met drankjes vanuit de ‘normale’ koelbox. Zo heb je de hele reis door koud drinken bij de hand. Let op: deze autokoelbox is nog een beetje van de oude stempel en werkt niet op elektra. En dat is misschien niet eens zo heel erg, met een vaak overbeladen 12v-aansluiting die moet dienstdoen als telefoonoplader en voeding voor de dvd-schermpjes achterin. Koelen doe je met de good old koelelementen. Extra handig: deze handzame koelbox gebruik je natuurlijk niet alleen tijdens de autoreis, maar ook op je bestemming. Neem hem mee naar het strand of zelfs tijdens een fietstocht.
Bo-camp autokoelbox Arctic
Het exemplaar onder de button heeft een inhoud van 12 liter en kost 16,99 euro. Deze kunststof autokoelbox is 17 cm lang, 29,5 cm breed en 41 cm hoog. Leeg weegt hij 1,2 kilo. De Bo-Camp koelbox Arctic is ook verkrijgbaar met een inhoud van 24 liter en 32 liter. Let er dan wel op dat hij – uiteraard – niet meer dat mooie maatje voor in de auto heeft. Koelelementen bestel je eenvoudig mee met deze koelbox.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant