Intex 68566 Pull-out Sofa

Lekker bankhangen op de camping

Accessoires

Ben je een fervent bankhanger en vind je het altijd weer jammer als je dit favoriete meubelstuk op de camping moet missen? Breid je kampeeruitrusting dan uit met deze opblaasbare bank, die ook nog eens als tweepersoons matras is te gebruiken.
Oké, over het algemeen zie je weinig bankstellen op de camping, maar waarom zou je er niet eentje meenemen? Zet hem in de voortent voor een avondje lekker hangen op koude avonden of plaats hem pontificaal buiten. Vanaf je bank zie jij de hele camping aan je voorbij trekken. Deze bank – uitgevoerd in zwart – is 193 centimeter breed, 105 centimeter lang en 100 centimeter hoog. De rugleuning heeft een hoogte van 60 centimeter. Hij is zelfs voorzien voor armleuningen voor extra comfort. Op deze bank kan je dus prima zitten!
Intex 68566 Pull-out Sofa

Beslist geen kleintje

De Intex 68566 Pull-out Sofa is vooral handig omdat hij méér is dan alleen een bank. Wanneer je de zitting naar beneden klapt, heb je namelijk een tweepersoonsluchtbed. Met zijn breedte van 152 centimeter en lengte van 203 centimeter is dat beslist geen kleintje. Het luchtbed is 18 centimeter dik.
Nu vraag je je natuurlijk af of dit bankstel (niet opgeblazen) in je kampeerbagage past. Wel, dat ligt er uiteraard helemaal aan hoeveel ruimte je tot je beschikking hebt. Maar de meeste kampeerders hebben vast wel een plekje voor deze opblaasbare sofa slash luchtbed. De afmetingen van de verpakking zijn: ca. 46 centimeter breed, 23 centimeter lang en 37 centimeter hoog. In totaal weegt het pakket zo’n 8,8 kilo.
Intex 68566 Pull-out Sofa

Snel opblazen en leeglopen

En dan nog even wat technische info. Deze Intex 68566 Pull-out Sofa is voorzien van drie luchtkamers. De drie ‘quickfill’-ventielen zorgen ervoor – de naam zegt het al – dat je de bank/het bed extra snel kunt opblazen én weer kunt laten leeglopen. Dat komt door de brede openingen van de ventielen. Vind je onverhoopt een klein lek? Die moet je dan zelf plakken. Intex biedt wel vier weken garantie op productiefouten en naden.
Zie jij jezelf op de camping al op deze bank zitten of op het comfortabele luchtbed slapen? Bestel de Intex 68566 Pull-out Sofa dan voor 60,95 euro via onderstaande button.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant