Leatherman Tread

Leatherman Tread: nooit meer zonder gereedschap

Accessoires

Stel: je hebt NU een 6mm inbussleutel nodig. Hoe handig is het dan als je hem zó van je pols kunt pakken? Gek idee? Welnee! Met de Tread multitool-armband van Leatherman is dit gewoon mogelijk.

Leatherman is bekend van zijn multitools. Oprichter Tim Leatherman bedacht de multitool nadat hij in 1975 een wereldreis maakte en op verschillende momenten eigenlijk een stuk gereedschap nodig had. Bijvoorbeeld voor het repareren van zijn auto of een lekkende kraan in een hotel. Zo ontstond de multitool en nog heel veel gerelateerde producten. Een daarvan is de Tread multitool-armband.

Leatherman Tread

Leatherman Tread met 29 tools

Deze stoere armband is volgens Leatherman de eerste draagbare multitool ter wereld. De band bestaat uit 29 tools, waaronder ringsleutels, inbussleutels, een haakmes, een glasbreker, een tool om een simkaart te verwijderen en verschillende soorten schroevendraaiers. In totaal zijn er tien schakels die uitwisselbaar zijn. De lengte is aan te passen waardoor vrijwel iedereen de Tread kan dragen. En omdat er geen mesje in zit, mag je de armband ook meenemen in het vliegtuig.

Leatherman Tread

Slanke versie

De armband is gemaakt van rvs en weegt 281 gram. Hij is verkrijgbaar in roestvrij staal en in het zwart. Leatherman heeft ook een versie ontwikkeld die iets slanker en lichter is. Ook is er een speciaal horloge waarvan de band uit tools bestaat.

De reguliere Tread is te koop voor 199,95 euro. Klik op onderstaande link om deze multitool armband beter te bekijken. Via deze link kun je ook de slankere versie vinden. 

Bekijk op Bol.com.

Wil je meer weten over de Leatherman Tread? Bekijk dan onderstaande video.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant