Le Voyageur 2020 Liner

Le Voyageur 2020 nieuws

Campers

Le Voyageur 2020 bouwt luxe integraalcampers. Het merk is het paradepaardje van de Franse Pilote-groep. Er zijn drie series: de Classic met vijftien verschillende indelingen, de Signature met vier indelingen en de Liner (foto boven artikel) met zestien indelingen. Wat is nieuw voor seizoen 2020?

Le Voyageur Classic 6.8 LF

In de Classic-serie is er de nieuwe Classic 6.8 LF. Veel luxe op slechts 6.80 meter lengte. Oftewel veel comfort en toch compacte afmetingen. Dat lukt doordat de 6.8 voorzien is van een hefbed. Dat meet een heerlijk ruime 2,00 bij 1,90 meter en is uiteraard elektrisch te bedienen. Het hefbed (foto hieronder) is hier geen extra slaapplek – zoals we dat vaker zien – maar het enige bed in dit model. Door de flinke bedmaat kun je zelf kiezen of je liever dwars of in de lengte slaapt. Doordat er alleen een hefbed is, bleef er extra veel ruimte over voor de zithoek, keuken en badkamer met separate douche. De garage van deze Le Voyageur 2020 helemaal achterin zit verstopt onder het werkblad van de keuken. Kastruimte is te vinden bij de badkamer.
Le Voyageur 6.8 LF 2020

Classic 7.8 LU

Voor wie het een metertje meer mag zijn en liever een rondzit achterin heeft, is er de 7.8 LU. De ruime rondzit heeft genoeg plek voor tot aan zeven personen. Zittend aan de ruime tafel heb je een panoramisch uitzicht, want aan alle drie de kanten kun je naar buiten kijken (foto hiernaast). Valt er buiten niet veel te zien, dan komt elektrisch een 32 inch televisie tevoorschijn. Onder de banken van de zitgroep veel bergruimte.
Alle modellen van de Classic- en Signature-serie zijn in het nieuwe seizoen verkrijgbaar met de lichte houttint Dune. Prijzen van Le Voyageur 2020 modellen zijn op dit moment nog niet bekend.

www.levoyageur.fr

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant