le french time

Le French Time: nieuw Frans campingnetwerk

Nieuws

De kampeergroepen Les Castels en Sites & Paysages vormen samen Le French Time. Een nieuw netwerk van 76 onafhankelijke Franse campings op één website.

Le French Time staat voor authentiek kamperen

De aangesloten campings blijven onderdeel uitmaken van Les Castels of Sites & Paysages. Daarmee blijft hun oorsprong behouden. Daar komt de naam Le French Time als nieuwe verzamelnaam bij. Les Castels is een groep van luxe campings bij kastelen en op andere unieke locaties. Sites & Paysages is een vereniging van Franse campings met een sterke connectie met de natuur. Samen vormen ze een netwerk van 76 campings met 3, 4 en 5 sterren in de mooiste Franse regio’s.

le french time

Kleine en middelgrote zelfstandige campings

Le French Time is de grootste verzameling van kleine en middelgrote zelfstandige campings in Frankrijk. Bij deze campings staan het Franse joie de vivre en de natuur centraal. Iedere camping heeft een authentieke eigen sfeer. Ze willen een typisch Franse gezinsvakantie aanbieden. Activiteiten buiten de gebaande paden, Franse leefgewoonten en Made in France-producten.

frankrijk

Denk hierbij aan – de vaak gratis aangeboden – excursies die inhaken op de lokale cultuur. Ze hebben steeds een ander thema. Zoals een beginnerslesje côtelijnen (zeewandelen). Of een kijkje bij de buurman die cider maakt. Ook kan je met een natuurgids roofvogels spotten. Daarnaast is het persoonlijke contact heel belangrijk. De betrokken campingeigenaren van Le French Time hebben aandacht voor hun klanten.

Reserveren via de nieuwe website

Zie je dit wel zitten als nieuw startpunt voor je vakantie in Frankrijk? Via de nieuwe website lefrenchtime.nl kun je kiezen uit de bijna tachtig campings op toplocaties. Van de Provence tot Bretagne en van de Franse Alpen tot de Dordogne. Er is een handige zoekfuncties naar o.a. ligging en het aantal sterren van de camping. Ook de genoemde bijzondere ervaringen kun je opzoeken. Reserveren kan direct op de website – zonder reserveringskosten – of per telefoon, via een Nederlandstalige reserveringscentrale.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant