Landvergnugen 2020

Landvergnügen 2020 gids ook voor caravans

Nieuws

Nu te bestellen: de kampeergids Landvergnügen 2020. Je komt geheid in vakantiestemming met deze Duitse variant op de France Passion. Met gratis overnachtingsadressen voor camper én caravan.

Landvergnügen ook voor caravan

Landvergnügen 2020, dat zijn gratis overnachtingsadressen bij boerenbedrijven. Bekendste voorbeeld van deze formule is de Franse versie. Het verschil is dat deze Duitse variant niet alleen voor campers werkt. Ook caravans zijn namelijk van harte welkom. Dat lukt niet bij alle aangesloten adressen. Maar bij driekwart ervan kun je ook de stelpoten van je caravan uitdraaien. Je caravan moet dan wel – net als de campers – zelfverzorgend zijn. Er is namelijk niet altijd een toilet of stroom op de plek aanwezig.

Landvergnügen 2020

Gids, vignet, klantenkaart en app

Wat betreft de formule is er geen verandering. Je krijgt een gids met adressen. Daar hoort een vignet bij dat voor de voorruit moet. En er zit een klantenkaart met uniek klantnummer bij. Dat nummer is persoonlijk en hoort bij jouw camper of caravancombinatie. Je kunt ook gebruik maken van de app. Voor het nieuwe seizoen staat de teller op een totaal van 828 adressen in Duitsland. Dat zijn er 230 meer dan vorig jaar. De aangesloten agrarische bedrijven lopen uiteen van kaasmakerijen tot wijngaarden. Alle adressen zijn gemakkelijk te vinden via de bijgesloten kaarten. Kun je alvast een route plannen voor als we weer op pad mogen. Voor 37 euro heb je hem snel thuis.

De gids van 2020 is geldig van 31 maart dit jaar tot 31 maart 2021. Naar de site van Landvergnügen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant