ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Landvergnügen 2018 nu ook met app
Landvergnügen 2018 nu ook met app
App

Landvergnügen 2018 nu ook met app

  1. 12 maart 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Voor de Duitse formule Landvergnügen begint in maart weer een nieuw seizoen. Er zijn nu nog meer adressen waar je kunt proeven van het Duitse landleven. Bovendien is er vanaf maart ook een app beschikbaar.

Landvergnügen nu al bijna 500 adressen

“Voor lekkerbekken, gezinnen, natuurliefhebbers op doorreis of liefhebbers van onthaasten. Een bezoek aan het platteland is niet alleen inspirerend en ontspannend maar ook zeer leerrijk. Landvergnügen biedt een kampeergids aan met actieve boerenbedrijven in heel Duitsland. Daar zijn gasten welkom en mogen ze met de boeren, wijnboeren of brouwers over de schouder meekijken”. Een stukje uit ons artikel van vorig jaar. Inmiddels is het aantal adressen waar je terecht kunt bijna verdubbeld. Nieuw is ook de app die vanaf dit jaar beschikbaar is.

De Landvergnügen app

Het idee voor een app was er al vanaf het begin. Maar dat bleek toch wat moeilijker dan gedacht. Daarom was de keus om met een gids te beginnen heel bewust. Een papieren gids past bij verhalen met emoties en het ontdekken van het landleven. Je ruikt papier, vouwt een ezelsoor waar je gebleven bent, schrijft er iets in wat je wilt onthouden. Waarbij we zo ook nog eens minder met onze neus achter onze computer zitten. Iets wat ze bij Landvergnügen digitale detox noemen. Is hard nodig vinden ze. Toch komt er nu een digitale aanvulling op de gids.

Daarin staan alle aanbieders op een kaart, compleet met routebeschrijving. De app is alleen samen met de gids te gebruiken, zo is het nadrukkelijke advies. Maar het vinden van het juiste plekje is wel een stuk gemakkelijker met de app. Hij is beschikbaar voor Android en iOs. Downloaden kan na aanschaf van de gids. Behalve het benodigde vignet is daar ook het persoonlijke lidmaatschapsnummer te vinden. Dit heb je nodig bij het downloaden van de app. Boek, vignet en app zijn persoonlijk en voertuiggebonden. De app werkt vanaf iOs 9 en Android 4.4, oudere versies worden niet ondersteund.

Gids nog nodig?

Landvergnügen

“Jazeker”, schreeuwen de makers bijna uit. De gids is en blijft het middelpunt van het product Landvergnügen. Neem de tijd om erin te bladeren en geniet ondertussen van een glaasje wijn van de wijnboer waar je net staat. Zoek naar een volgend pareltje waar je met je camper welkom bent. Hoe mooi kan het zijn? Dat werkt met een app toch niet hetzelfde. Wél is de app praktisch bij bijvoorbeeld de navigatie. Het moge duidelijk zijn: ook zonder app kun je volop genieten van dit concept.

Gids, vignet en app voor het jaar 2018 kosten € 29,90. Beschikbaar vanaf 15-3-2018. Hier te bestellen.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER App, Nieuws, Uitrusting NIEUWS

Seikel bouwt terreinwaardige Crafter
Nieuws

Seikel bouwt terreinwaardige Crafter

Seikel maakt al jaren bussen van Volkswagen terreinwaardig(er). Dat gebeurt zo goed dat het bedrijf sinds 2003 officieel toeleverancier is op dit gebied. Nu heeft Seikel ook een pakket voor de nieuwe VW Crafter….

  1. 21 maart 2018, 17:00
  2. 0 Reacties
Al-Ko roept kogeltrekpen K50 terug
Nieuws

Al-Ko roept kogeltrekpen K50 terug

Het Duitse Al-Ko Fahrzeugtechnik laat weten dat er een risico is geconstateerd bij de kogeltrekpen K50 (Al-Ko Ref. 1275100). Over het algemeen zit dit onderdeel op auto’s van boven de 3500 kilo. De kogel…

  1. 19 maart 2018, 19:00
  2. 0 Reacties
Campercontact plaatst 25.000ste camperlocatie
Nieuws

Campercontact plaatst 25.000ste camperlocatie

Vanaf vorige week staan er maar liefst 25.000 camperlocaties op de site Campercontact.nl van de NKC. Camperplaats Lindewerra in het gelijknamige dorpje in de Duitse deelstaat Thüringen mocht de slingers ophangen. Steeds verder weg…

  1. 19 maart 2018, 17:00
  2. 0 Reacties