Laika Kosmo F510 2019

Laika Kosmo F510 alkoof met de F van familie

Campers

Het Italiaanse Laika heeft een nieuwe alkoof: de Kosmo F 510. De F in de naam staat bij deze Italiaan uiteraard voor familie. De camper is dan ook geschikt voor een vakantie met het hele gezin.

Kosmo F 510 alkoof voor het hele gezin

Over de Kosmo 2009, de halfintegraal waarmee Laika terugkeert naar Mercedes als basisvoertuig lees je alles in ons februarinummer van het gratis online Campingtrend Magazine. Wil je het gratis op je digitale deurmat? Schrijf je dan hier in.
Laika Kosmo F510 exterieur

Lekker de ruimte

De F in de naam van deze nieuwe alkoof staat natuurlijk niet toevallig voor familie. Het is een echte gezinscamper voorzien van vijf zitplaatsen met gordel. Een zesde is optioneel. Vier mensen kunnen er slapen en optioneel zelfs vijf. Basis van de F 510 is de Fiat Ducato met 130 pk onder de kap. De 510 is 7,25 meter lang en heeft binnen een prettige stahoogte van 209,5 centimeter. In de alkoof vind je twee ramen, die karakteristiek zijn voor Laika. Het bed in de alkoof is 211 bij 159 centimeter groot. Er is een dakluik en er zijn vijf usb-stopcontacten aanwezig.
Laika Kosmo F510 alkoof
Eten met de hele familie kan, mocht het een keer regenen, gewoon binnen. Met zes personen rond de uittrekbare tafel zitten is geen probleem dankzij de twee (optionele) extra zitplaatsen. De XXL-deur is met 70 centimeter aangenaam breed. Natuurlijk heeft de 510 een ruime garage met aan beide kanten een deur. In de garage tevens een tv-aansluiting. Voor als je ’s avonds buiten wilt kijken. Er is een tweepersoonsbed met een bedmaat van 212 bij 149/129 centimeter. Wil je het nog een stapje luxer dan kun je kiezen voor het comfort-pakket. Daarin zijn zaken als een airbag voor de bijrijder, airco, tapijt en verduistering in de cabine opgenomen. De F510 heeft standaard een laadvermogen van 570 kilo (max 3500 kilo). Dit is op te waarderen naar 920 kilo (max 3850 kilo, c-rijbewijs).
Laika F510 zithoek
De Kosmo F510 is niet de enige nieuwe camper van Laika. De fabrikant heeft ook een nieuwe halfintegraal op basis van de Mercedes Sprinter: de Kosmo 2009. Over deze camper lees je alles in het februarinummer van het gratis online Campingtrend Magazine. Wil je dit gratis op je digitale deurmat? Schrijf je dan hier in.
www.laika.nl
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant