Laika Ecovip 310 55 anniversary

Laika Ecovip 310 Anniversary 55°

Campers

Laika – de camperbouwer uit Toscane – is jarig. Om dat te vieren is er de nieuwe Ecovip 310 Anniversary 55°. Een compacte – 6,59 meter lange – halfintegraal met een aantrekkelijk prijskaartje. Laika laat de klant graag mee vieren.

Laika 310 55Wie jarig is trakteert

Basis is de Fiat Ducato met de 130 pk versie van de multijet, een verlaagd chassis en een maximaal toelaatbaar gewicht van 3500 kilo. Op de ruime garage het dwarsgeplaatste tweepersoonsbed met de bedmaat 215 bij 150/136 centimeter. Aan de linkerkant ervoor het bad met douche, aan de andere kant een lage kast met daarachter het keukenblok. Voorin een L-vormige bank en draaibare cabinestoelen. In de zithoek zit je comfortabel met vier tot vijf personen. De 310 heeft vier goedgekeurde zitplaatsen met gordel.
Optioneel kun je ervoor kiezen om boven de zithoek nog een hefbed te laten aanbrengen. Het verjaardagsmodel krijgt daarmee vier slaapplaatsen. De prijs voor deze uitvoering komt in ons land rond de 70.000 euro uit. Als klant bespaar je met dit jubileummodel zomaar 8.500 euro (dat zou de normale meerprijs zijn voor alle accessoires) . Dat kan nog meer worden als je kiest voor de optioneel aangeboden extra’s. Het comfort-pakket (o.a. motor-airco, tempomat en verduistering in de cabine) en het dolce vita-pakket (o.a. 16 inch lichtmetalen velgen en navigatie met achteruitrijcamera) zijn namelijk ook aangenaam geprijsd.
www.laika.nl
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant