ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Lacerta, gezinstent met oase aan binnenruimte
Lacerta, gezinstent met oase aan binnenruimte
Tent

Lacerta, gezinstent met oase aan binnenruimte

  1. 11 oktober 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Weer of geen weer: in de Lacerta is het altijd goed toeven. Voor het hele gezin. De grote tent wordt standaard geleverd met een stoere diepe luifel, maar is gemakkelijk uit te breiden met een afsluitwand + kuipzeil. Hierdoor creëer je in een handomdraai een oase aan binnenruimte. Gaat dat zien op de KCJ.

Lacerta, tot aan 24 m2 leefruimte

LacertaDe Lacerta is een echte Karsten Tent: modern, stormvast en zo opgezet. Nieuw in dit ontwerp is de flexibele leefruimte. Bij goed weer voldoen de diepe luifel en het interieur van ruim 15 m2 ruimschoots, terwijl de luifel bij minder weer of behoefte aan meer leefruimte in een handomdraai bij de binnentent wordt getrokken met de uitbreidingsset. Door de luifel af te sluiten met de afsluitwand en de mogelijkheid om het kuipzeil te verlengen ontstaat er een bijzonder royale leefruimte van wel 24 m2. De ideale uitvalsbasis voor het hele gezin!

Behoefte aan fijne opbergruimte? Daar hebben onze ontwerpers iets op gevonden: de inritsbare kastwand. Een hoge, diepe en stevige opbergkast die zich plat laat vervoeren, maar eenmaal ingeritst verrassend veel opbergruimte biedt. Stapels kleding, handdoeken, servies of grote spellendozen: je hoeft er nooit meer naar te zoeken dankzij de revolutionaire kastwand.

Ook voor lange kampeerder

Met een stahoogte van 2,2 meter over de gehele lengte bewegen ook de langsten onder ons zich zonder morren via de leefruimte naar het slaapgedeelte. De slaapcabines zijn net zo diep als ze hoog zijn, en de ruime opzet zorgt ervoor dat er genoeg ruimte overblijft om spullen op te bergen of je in alle rust om te kleden. Nieuwe ventilatieroosters bovenin de scheidingswanden zorgen bovendien voor een optimale luchtstroom waardoor het hele gezin kan slapen als een roos. ’s Morgens uitgeslapen je tent uit stappen, de buren zullen jaloers zijn!

Natuurlijk is ook deze Karsten Tent in hart en nieren, opgezet in een mum van tijd. Hiervoor is gekozen voor stoksleuven aan de buitenzijde van de tent. Rits de sleuven open, voer de voorgevormde stokken erdoor en rits de sleuven weer dicht. Voilà! En de tent staat al. En nog stevig ook: Dankzij de stevige constructie, een tentdoek van 100% Ten Cate katoen en een kuipzeil van bisonyl is de tent uitzonderlijk stormvast en regenbestendig. Zo staat Karsten met de Lacerta wederom garant voor talloze zorgeloze kampeervakanties, voor het hele gezin.

De Karsten Lacerta is van 11 t/m 15 oktober te bewonderen op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht en is reeds te bestellen op zowel de beurs als in de Karsten Travelstore. Daar zal de Lacerta in de week na de beurs te bezichtigen zijn. Levertijd: voorjaar 2018.

www.karstententen.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS