ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home La Strada Regent S nu ook als 4×4
La Strada Regent S nu ook als 4×4
Campers

La Strada Regent S nu ook als 4×4

  1. 14 januari 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

De Regent S buscamper van La Strada heeft de nieuwe Mercedes Sprinter als basis. Hij is nu ook als 4×4-versie te zien op de CMT-beurs in Stuttgart. Het betreft een elektronisch geregelde vierwielaandrijving, de 4ETS. Daarnaast heeft hij ook alle andere assist-systemen van Mercedes. 

Inschakelbaar 4×4 systeem

Regent S 2019 4x4 La StradaHet door Merecedes ontwikkelde 4ETS-systeem is niet permanent maar inschakelbaar. Dat inschakelen kan met stationair draaiende motor of tot een snelheid van 10 kilometer per uur. De aandrijfkrachten worden in een verhouding van 35:65 over voor- en achteras verdeeld. Een doorslippend wiel zal worden afgeremd en de aandrijfkracht gaat naar de overgebleven wielen. Dit maakt sperren vrijwel overbodig. De carrosserie van de vierwielaangedreven Sprinter staat aan de voorkant 110 en aan de achterkant 80 millimeter hoger dan de tweewielaangedreven versies. Onder de kap vinden we de Euro 6d diesel met van 120 kW/163 pk tot 140 kW/190 pk.

Terreinvaardiger

Wie het nog wat terreinvaardiger wil kan ook kiezen voor een Regent S met permanente vierwielaandrijving. La Strada werkt hiervoor samen met vierwielspecialist Oberaigner. Normaal gesproken kom je echter met de inschakelbare versie ook bijna overal. Naast de aandrijving heb je ook alle assist-systemen van de Sprinter aan boord. We noemen een 360 graden achteruitrijcamera, tempomat met de functie afstand houden en spraakbediening. Het campergedeelte van de 4×4-versie is gelijk aan dat van de tweewielaangedreven Regent S en eveneens voor twee personen geschikt. Een 4×4 buscamper met een hoog kwaliteitsniveau en behoorlijk robuust. Hij kost af fabriek, dus zonder bpm, vanaf 80.265 euro. Op de CMT in Stuttgart is hij te zien in hal 7 stand C 31.

www.lastrada-mobile.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS