La Marca mobility

La Marca: nieuw campermerk in Duitsland

Campers

Het Duitse bedrijf La Marca Mobility verkoopt campers. Nu komt het bedrijf onder de naam La Marca met een nieuwe eigen serie halfintegralen. De First Edition is nu te koop.

La Marca is all in voor één prijs

Het bedrijf La Marca Mobility uit het Duitse Landsberg am Lech verkoopt al tientallen jaren campers. Onder andere van de merken Roller Team, Notin, Wingamm en Mobilvetta. Nu is er onder de naam La Marca een eigen serie. Die bestaat uit vijf halfintegraal modellen. Ze variëren in lengte van 5,9 tot 7,4 meter. Ze zijn door heel Duitsland leverbaar via vestigingen van autoverhuurder Sixt.

Basisvoertuig is de 140 pk sterke Fiat Ducato. Maximaal gewicht is 3500 kilo. Ter introductie is er van alle indelingen een First Edition-serie in een zeer beperkte oplage. Voor welke indeling de klant ook kiest, er is tijdelijk één vaste prijs. Elk exemplaar kost ter introductie hetzelfde: 57.777 euro. Dat is de prijs in Duitsland zonder invoer en bpm. De campers zijn all-inclusive uitgerust met tal van extra’s. Optioneel kun je hem nog verder aankleden.

Rijke standaarduitrusting

La Marca enkele bedden

De campers zijn o.a. uitgerust met ESP, ABS en twee airbags. Ook zien we Traction+, cruise control en 15 inch lichtmetalen velgen. Verder een sound-system en een thermo-gordijn voor de cabine. De opbouw is van gfk met styrofoam voor de isolatie. De deur in de woonruimte is maat XL en werkt met de centrale vergrendeling. Er zit een raam in en ook de hordeur ontbreekt niet. Bij de First Edition is ook het winterpakket inbegrepen met verwarmde watertank en Truma Combi 4 Therme.

Alle vijf de indelingen zijn standaard voorzien van een luifel. Zo ook de 19 inch tv met dvd-speler en welness-douche. Er zijn drie lengtematen. De kortste versie van de La Marca is 5,99 meter lang. Dat is de 59 RS met rondzit achterin. Deze is om te bouwen tot een bed. De 59 G is even lang en heeft onder het dwarsgeplaatste tweepersoonsbed achterin een garage.

La Marca bed

De La Marca 69 is 6,99 meter lang. Achterin zien we enkele bedden boven de garage. De 73 is 7,43 meter lang en heeft achterin een queensbed op de garage (foto naast de tekst). De 74 tenslotte heeft bij gelijke lengte enkele bedden op de garage. Optioneel kan in elke uitvoering een elektrisch hefbed boven de zitgroep voorin worden geplaatst. Dat kost 1690 euro extra. Wil je een extra lang hefbed, dan komt er nog 250 euro bij.

La Marca optioneel nog voller

la marca

Wil je ondanks de al rijke standaarduitrusting nog wat meer luxe? Dat kan. Voor 3500 euro koop je een automaat. Voor 1790 euro extra heb je 160 i.p.v. 140 pk onder de kap. Voor 2000 euro krijg je er ook nog een dakairco bij. En voor nog eens 1800 euro zit er een automatische sat-installatie bij. Van de First Edition-serie worden slechts vijftig exemplaren gebouwd.

Naar de site van La Marca Mobility.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!