Fantaisy

La Mancelle Fantaisy 400

Caravans

De eigenzinnige Franse caravanbouwer Le Mancelle presenteert zijn vierde serie. En weer is het iets bijzonders. De Le Mancelle Fantaisy is er als 400 en 440.

Ook de Fantaisy is een eyecatcher

La Mancelle kennen we van de bijzondere Liberty. Een caravan die helemaal anders is dan de rest. Zowel van binnen als van buiten. Recent kwam daar de Elegance als serie bij. Van buiten lijkt het een gewone caravan. Maar het interieur is toch weer afwijkend van doorsnee. En dan is er de iets grotere Escale. Daar zou zou je wat de uiterlijke verschijning betreft zo langs lopen. Dat lukt je zeker niet bij de nieuwe Fantaisy. Die ziet er retro uit. Dat komt door een kleurige streep die in een boog over de flank loopt. En door de grappig patrijsramen in de zijkant. De vormgeving valt op. Voor- en achterkant zijn precies gelijk. De tweepersoons 400 is met dissel net geen zes meter lang.

De 400 heeft een dwarsgeplaatst bed achterin. Daar hangen bovenkasten boven. Allemaal rechttoe rechtaan. De kasten hebben aan de boven- en onderkant een lichtstrip. Dat zorgt voor sfeer. Aan beide kanten zijn ronde patrijsramen aangebracht. Het compacte keukenblok heeft twee pitten. De koelkast zit net voor het bed onder de vloer. De badkamer ziet er – mede door een vierkante wastafel – ook lekker anders uit. Voorin een zithoek, waarvan een bed is te maken. De La Mancelle Fataisy is er vanaf zo’n 20.000 euro.

Naar de site van La Mancelle.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant