Kupler mini-caravan

Kupler: minicaravan uit Estland

Caravans

De Kupler is een druppelvormige minicaravan. Een teardrop dus. Licht van gewicht en betaalbaar. De Kupler past achter elke auto. Zo heb je altijd je slaapkamer bij je.

Kupler is klaar voor avontuur

Het eerste wat ons opvalt bij de Kupler teardrop is een tekst op de zijkant. ‘Go wander where the wifi is weak’. Het zet meteen de toon. Zoek de mooiste plekjes, ver van de drukte en de beschaving. De Kupler biedt alles wat je daarbij nodig hebt. Een aanlokkelijke gedachte. De lichtgewicht teardrop – 400 kilo rijklaar, maximaal tot 750 kilo – kan achter bijna elke auto. Je zet hem ook zonder mover gemakkelijk op z’n plek.

Kupler keuken

Doordachte details

De 4 meter lange Kupler is wat de indeling betreft niet anders dan andere teardrops. De achterkant klapt omhoog en de keuken komt tevoorschijn. Binnen een ruim bed en kastruimte. Wel heeft hij details waarover is nagedacht. Zo zijn beide stelpoten aan de achterkant ook meteen houder voor twee tafeltjes. Die zijn bijzonder handig te gebruiken als werkblad van de keuken.

Die keuken heeft een spoelbak met stromend water. Daarvoor zorgt een elektrisch pompje. Een accu is optioneel en kost 260 euro extra. Er is 12 liter water aan boord in een jerrycan. Er is één pit om op te koken. Verder is in de keuken nog een 230 en 12 volt stopcontact aanwezig. Een koelbox is optioneel. Deze kost 125 of 630 euro, afhankelijk van de gekozen uitvoering. Koken in het donker is door de led-verlichting geen probleem.

Kupler interieur

Verrassend ruim

Binnen meet de Kupler van vloer tot plafond 1,15 meter. Het bed is 2,20 bij 1,40 meter groot. Van het matras – bestaande uit losse delen – maak je desgewenst een zitbank. Handig: in de vloer zit nog een opbergvak. Daar zie je uiteraard niets van als het matras erop ligt. In het dak een luik. Verder is er led-verlichting en 230 en 12 volt. Ook een usb-stopcontact is aanwezig.

Kupler

Kupler verder aankleden

Optioneel kun je kiezen voor een zonnepaneel op het dak. Dat kost 520 euro extra. Ook optioneel is een fietsendrager voor 260 euro. En grotere 14 inch wielen voor 210 euro. Liever lichtmetalen velgen? Die zijn voor 232 euro te koop. Voor de geremde uitvoering betaal je 5252 euro extra. Een dakdrager kost 282 euro. De zonluifel is er voor 80 euro. De basisprijs voor de Kupler minicaravan uit Estland is 10.000 euro. Meer info op onderstaande Nederlandstalige site.

Naar de site van Kupler.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant