Kulba Woody

Kulba Woody, een teardrop in houtlook

Caravans

De Kulba Woody heeft de ‘oh zo aaibare’ regendruppelvorm. En dan heeft deze teardropcaravan aan de binnen- én buitenkant ook nog eens dat warme hout. Dankzij de beperkte lengte van 3,81 meter parkeer je hem overal.

Compacte en complete slaapplek

De Kulba Woody heeft een maximaal totaalgewicht van 750 kilo. Door elke auto en met elk rijbewijs te trekken. Tel je de lengte van de dissel niet mee, dan hou je – van de eerder genoemde 3,81 meter – precies 2,5 meter over. Het chassis is verzinkt en roest daardoor niet. Het dak is van het lichte aluminium. De wanden zijn van watervast berkenschorshout. Daar gaat nog een UV-bestendige harslaag overheen. Bodem, dak en wanden zijn geïsoleerd. En er zit een peesrail op de Kulba Woody.

Kulba Woody keuken

Kulba heeft knus interieur

Deze teardrop heeft aan beide kanten een kleine deur met raam. Het interieur heeft een afmeting van 1,98 meter lang en 1,35 meter breed. Meer is het niet. Het bed neemt dan ook de hele oppervlakte in beslag. Voorin hangen boven het bed kastjes voor bagage. Drie stuks, waarvan twee met deur en het middelste open. Led-verlichting is standaard, evenals een dakluik. De klant bepaalt zelf hoe licht of donker de gebruikte houttint bij zijn of haar Kulba Woody is.

Kulba Woody interieur

Zelf verder aankleden

Optioneel kun je kiezen voor een verwarming en/of airco in de Kulba. Een audio-videosysteem is eveneens mogelijk. Eventueel kun je dat ook buiten gebruiken. Er is sowieso veel te kiezen. De Kulba wordt namelijk alleen op bestelling gebouwd. Dus al je wensen kunnen worden meegenomen. Denk daarbij aan zaken als een fietsendrager, een dakdrager, een disselkist, zonnepaneel of voortent.

Vooral buiten

Op pad met de Kulba is vooral buiten zijn. Het kleine interieur jaagt je als het ware de buitenlucht in. Ook om te koken sta je buiten. De achterklep gaat open en de keuken is klaar. Wasbakje en kraan, kastjes en optioneel een koelkastje of -box. Het kookstelletje zit vast of is mobiel te gebruiken.

Kulba Woody drone

Off road-variant Kulba Rebel

Naast de Woody is er ook een compleet uit aluminium opgebouwde variant. Deze Kulba Rebel heeft stoere ribbel-spatborden waarop je kunt staan. Hij staat op 15 inch wielen met all-terrain banden. Leuk: de Letse fabrikant uit Riga is begaan met het milieu. Voor elke verkochte Kulba plant hij namelijk een berk.

Kulba beuk

Naar de site van Kulba.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant