standkachel Tiger Exped

Koud? Diesel standkachel voor zachte prijs

Accessoires

De koude maanden staan voor de deur. Wie toch op pad wil met zijn (bus)camper kan er voor een zacht prijsje warm bijzitten. Al vanaf 499 euro is er een standkachel op diesel verkrijgbaar.

Tiger Exped levert verschillende modellen standkachel

Op de website van Tiger Exped vind je meerdere modellen van de Autoterm Air. Standkachels op diesel die het prima doen in het interieur van bijvoorbeeld een buscamper. De Autoterm Air 2 kW past volgens de fabrikant in 99 procent van alle buscampers. Er is ook een uitvoering speciaal voor inbouw in VW T5 en T6. Deze monteer je onder de vloer. De VW heeft daar af-fabriek een plek voor. Bij VW moet je dan alleen de voor dit merk typische luchtslangen bijbestellen. De serienummers krijg je er van Tiger Exped meteen bij. Dit kost je ongeveer 150 euro extra.

standkachel

De standkachel is te gebruiken tot hoogtes van 3400 meter. Voor nog eens 109 euro extra is de kachel per smartphone via sms aan en uit te zetten. Ook kun je dan vanaf afstand de temperatuur instellen. Handig voor als je na een wandeling bijna bij je bus bent. De Autoterm Air is verkrijgbaar vanaf 499 (tot 639) euro. Zie onderstaande site voor meer informatie.

Naar de site van Tiger Exped.

Ga jij winterkamperen? Dan hebben we een paar tips:

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant