Laika Kosmo 909 L

Kosmo 909 L integraal en M Edition van Laika

Campers

Laika is het Toscaanse campermerk uit de Erwin Hymer Group. Ze staan op de Caravana met het nodige nieuws, waaronder de nieuwe Kosmo 909 L integraal.

M Edition voor Duitse markt

Behalve de nieuwe Kosmo 909 L is er meer nieuws uit Toscane. Speciaal voor de Duitse markt presenteren de Italianen de M Edition. Deze halfintegraal heeft de Mercedes Sprinter 311 CDI als basis. Dit actiemodel is 6,99 meter lang en heeft tot aan vier slaapplaatsen. De design-achterwand en de zwarte en zilveren kleuren op de buitenkant vallen op. De ruime garage is verwarmd. Het interieur is uitgevoerd in de donkere houttint ‘Noce Italiano’. Heel Italiaans.

Laika M Edition 2020
Laika M Edition.

Kosmo 909 L integraal

In april presenteerde Laika zijn integraalserie Kosmo. De nieuwe instapper is er als 909 met enkele bedden en 912 met een queensbed. Daar komt nu de Kosmo 909 L bij. Die heeft achterin ook enkele bedden. Deze hebben een bedmaat van maar liefst 205/210 bij 80 centimeter. Voorin zien we de populaire opstelling met de banken tegenover elkaar. De zogenaamde face-to-face zithoek.

Face-to-face en vier slaapplaatsen

Behalve de enkele bedden heeft de Kosmo 909 L ook een hefbed boven de zithoek. Dat heeft een bedmaat van 196 bij 150 centimeter. Ruim slapen met z’n vieren. Of optioneel ook met z’n vijven. En ook nog eens comfortabel. Want we zien leeslampjes en usb-aansluitingen naast het bed. Dakluiken aan de bovenzijde zorgen voor ventilatie. Met Italiaans oog voor detail kan het interieur zich laten zien. Een combinatie van steenmotief, donkerbruin hout en crème-kleuren.

Kosmo 909 L indeling
Laika Kosmo 909 L.

Lang, hoog en breed

Met 213 centimeter is de stahoogte geschikt voor de langere medemens. De deur naar het woongedeelte is een aangename 70 centimeter breed. Wil je ermee op de wintersport, dan kun je optioneel kiezen voor vloeistofverwarming. Desgewenst in combinatie met een elektrische vloerverwarming. De Laika Kosmo 909 – genomineerd voor NKC Kampeerauto van het Jaar – is te zien op de Caravana in Leeuwarden (23-28 januari).

Naar de website van Laika.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant