Kosmo 909

Kosmo 909 integraal: instappen op z’n Italiaans

Campers

Of je nu kiest voor de Laika Kosmo 909 integraalcamper met achterin enkele bedden of voor de 912 met een queensbed: je stapt in op z’n Italiaans. Zien? Kijk dan mee.

Kosmo 909 is typisch Italiaans

De modelserie Kosmo is in de markt gezet als instapserie. Zeg maar, veel camper voor een betaalbare prijs. Dat begon vorig jaar met de halfintegraalmodellen. Begin dit jaar – het jaar waarin Laika zijn 55ste verjaardag viert – kwamen daar twee integraalmodellen bij. En hoewel Laika onderdeel is van de Duitse Erwin Hymer Group, hebben de Italianen ook deze serie een geheel eigen Italiaans gezicht gegeven. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Design is nou eenmaal een dingetje daar.

Kosmo 909
Laika Kosmo 909.

De Kosmo is 7,41 meter lang en voorzien van een dubbele bodem. Hij heeft daardoor een geheel vlakke vloer. Die dubbele bodem is verwarmd en daarin liggen o.a. de watertanks. Neem er vloerverwarming bij en de Italiaan is winterhard. Lange kampeerders komen in deze Laika overigens aan hun trekken. Het langste enkele bed meet maar liefst 2,07 meter. De 909 integraal was daarbij ook nog eens genomineerd voor de NKC Kampeerauto van het Jaar 2020-verkiezing. Meer weten? Bekijk dan onderstaande video.

Naar de site van Laika.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!