Konig kunde 2019

König Kunde 2019 prijzen voor Knaus-Tabbert

Nieuws

Bij de uitreiking van de Duitse König Kunde Awards 2019 vielen ook de caravans van Knaus-Tabbert in de prijzen.

König Kunde: dertien keer Tabbert

Tabbert wint maar liefst dertien keer. Het merk staat helemaal bovenaan in de categorieën design, kwaliteit en reiscomfort. Ook waren er vijf tweede plaatsen. Die voor winnaar overall, klantenbinding, service, werkplaats en wooncomfort. En tenslotte was er een derde plek in de categorie prijs/kwaliteit.

Maar daarmee was de koek nog niet op. Tabbert ontving ook nog vier zogenoemde König Kunde Sonderpreise. Zo was er een prijs voor de bijzonder hoge veiligheidstandaard. Een prijs voor een bijzonder exclusieve caravan en bijzonder innovatieve caravan. En tenslotte kreeg Tabbert een prijs voor de manier waarop ze contact onderhouden met hun klanten via social media. De prijs was kortweg voor het fancontact.

Weinsberg en Knaus ook

Weinsberg ging er met de prijs voor de meest gunstig geprijsde caravan vandoor. Knaus kreeg voor de campers van dit merk een tweede plek bij de fanprijs en voor een bijzonder innovatief product. Qua veiligheidsstandaard en exclusiviteit was er een derde plek.

Morelo mag feestje vieren

Met Morelo heeft Knaus een innige samenwwerking. De bouwer van grote luxe Liner campers kwam in een aantal categorieën op de eerste plek. Dat waren klanttevredenheid, werkplaats en service. Daarmee is Morelo in de klasse van de premiumbouwers de overall winnaar.

Naar de site van Knaus-Tabbert.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant