Finland gum

Kom tot rust in Finland

Onderweg

Steeds vaker hebben we het te druk en dus is er te weinig tijd om te ontspannen, te slapen en te onthaasten. Wil je helemaal tot rust komen? Ga dan naar Finland!

Druk druk druk

Recent onderzoek van het Finse verkeersbureau werd door honderdduizend mensen in honderdzestig landen ingevuld. Het toonde aan dat één op de drie ondervraagden minder dan zes uur per dag slaapt. We hebben geen tijd om te sporten, om te onthaasten. We hebben moeite met onze concentratie op ons werk omdat we voortdurend worden gestoord. Visit Finland heeft een oplossing. De Finse natuur is namelijk de ideale plek om tot rust te komen. Maak je hoofd leeg in Finland.

Finland is gelukkigste land

Waar kun je beter tot rust komen dan in het land dat de afgelopen twee jaar in het United Nations Happiness Report als gelukkigste land ter wereld is beoordeeld? Volop natuur, bossen, parken, meren, serene rust en schone lucht. De ideale omstandigheden om een gummetje door je hoofd te halen en te onthaasten.

Van sauna tot paddenstoelen plukken

Finland heeft veel ontspanningsmogelijkheden. Het land bestaat voor bijna tachtig procent uit bos en telt veertig nationale parken. Er zijn 188.000 meren, 180.000 eilanden en zo’n drie miljoen sauna’s. Veel Finnen hebben als hobby het plukken van bessen en paddenstoelen. Het is ongekend ontspannend. Daarnaast hebben de Finnen van het saunabezoek een bijna dagelijks ritueel gemaakt. Goed voor geest en vermoeide spieren. Voor meer info klik hier. Zuivere lucht ademen en tot rust komen? Bezoek Finland. Nadere info op www.visitfinland.com.

Finland
Bessen plukken in Finland.


Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant