60e Caravana

Kom in vakantiestemming op de 60e Caravana

Beurzen

De feestdagen zijn al even voorbij en de meeste mensen zijn weer aan het werk. En dus wil je zo snel mogelijk in vakantiestemming komen. Bezoek de 60e Caravana en laat de voorpret beginnen.

60e Caravana vol nieuws en noviteiten

De Caravana is als vanouds te vinden in de WTC Expo in Leeuwarden. Het is hét kampeerevent om het nieuwe jaar goed mee te beginnen. Want alles wat je nodig hebt voor een topkampeervakantie is hier te vinden. Tijdens een gezellig dagje uit doe je alle inspiratie op die je nodig hebt. Je ziet het nieuws en alle noviteiten. En de dag zit helemaal vol met beleving. Daar zorgt het nieuwe belevingsplein wel voor.

60e Caravana
Te zien: VW T6.1 California.

Belevingsplein en heel veel meer

Het belevingsplein is een initiatief van De Waard tenten in samenwerking met een aantal campings. Hier kun je alles vinden over kamperen met de tent. Ook is het mogelijk om een proefrit met een fiets te maken. En ook op de 60e Caravana zijn er beursaanbiedingen. Zo is de NomadiQ bbq, de bbq zonder gedoe, tijdens de beurs verkrijgbaar voor 249 euro in plaats van 329 euro.

Zelf doen: daktent opzetten.

Ook is er veel nieuws te bewonderen op de 60e Caravana. Zo staat de nieuwe Volkswagen T6.1 als California te glimmen op stand 3075. Kun je met eigen ogen zien hoe compleet hij is. Een daktent opzetten moeilijk? Zelf doen en je weet het. Valt echt reuze mee. Het kan op stand 4010 van Campwerk.

Kampeeerauto van het Jaar

De NKC kiest alweer voor het 13e jaar de Kampeerauto van het Jaar. Een echte publieksprijs in drie categorieën. Per categrie – bus, integraal en half integraal – komt er een winnaar uit de bus. Donderdag 23 januari om 14.00 uur maakt de NKC op Caravana de winnaars bekend op het podium naast haar stand (standnummer 3095). Je bent van harte welkom om dit feestje mee te vieren!

Ruim 400 exposanten uit heel Europa

Van 23 tot en met 28 januari, WTC Expo Leeuwarden. Een regulier ticket kost 13,50 euro. De beurs is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Er zijn 3200 parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren kost 4 euro per dag. Leeuwarden heeft een camperplaats met twaalf plaatsen op 20 minuten fietsen van de Caravana. Een overnachting kost 10 euro.

Naar de site van de Caravana.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant