ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Koken op de camping
Koken op de camping
Advertorial

Koken op de camping

  1. 15 mei 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Een van de leukste dingen van kamperen is het buiten koken. Waar vroeger alles op de Skottelbraai werd gegooid, zijn er tegenwoordig nog veel meer mogelijkheden om van buiten koken een feest te maken.

Skottelbraai

CADAC bracht de eerste Skottelbraai in de jaren ’90 vanuit Zuid-Afrika naar Nederland. Deze handige gasbarbecue blijft erg populair onder kampeerders, maar tegenwoordig biedt CADAC voor elk type kampeerder een geschikte barbecue. Zo is de Safari Chef ideaal als je gaat kamperen met zijn tweeën, een Grillo Chef biedt voldoende kookoppervlak voor kleine gezinnen en als je geregeld wilt barbecueën met 4 of meer personen, dan is de Carri Chef perfect.
Alle deze barbecues zijn naar wens uit te breiden met veel verschillende accessoires: denk aan een pizzasteen, een paellapan of een BBQ Plancha; een kookoppervlak dat bestaat uit een half BBQ rooster en een halve bakplaat. Zo bereid je elk denkbaar gerecht op de camping.

CadacGreenGrill

De grillroosters en bakplaten van CADAC hebben vanaf dit jaar een keramische coating: de CADAC GreenGrill. Deze coating is volledig vervaardigd van organische materialen en bevat daarom geen giftige stoffen. Ook is de coating duurzamer dan een gewone anti-aanbaklaag en is makkelijker schoon te maken!

Safari Chef

De Safari Chef (ø 28cm) is het meest compacte model. Met zijn inklapbare pootjes en handige draagtas neem je dit toestel ook makkelijk mee als je weinig ruimte hebt. Ondanks zijn kleine formaat, is deze Safari Chef een alleskunner dankzij de vier meegeleverde kookoppervlakken: een bakplaat, een grillplaat, een pandrager en een pan/deksel.

Grillo Chef

De Grillo Chef is met een diameter van 38cm een slag groter dan de Safari Chef. De driepoot schroef je in een handomdraai los, waardoor het toestel ook compact is om mee te nemen. De vetpan kun je afnemen, waardoor schoonmaken eenvoudig is.

Carri Chef

Het meest luxe model is de Carri Chef (ø 46cm). Dit model heeft de sterkste brander. De drie poten kun je losschroeven en de deksel met thermometer kun je aan de zijkant haken als windscherm.

Cadac

Kijk voor alle CADAC camping barbecues hier.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial NIEUWS