ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Koffie op 12 volt, of toch maar niet?
Koffie op 12 volt, of toch maar niet?
Accessoires

Koffie op 12 volt, of toch maar niet?

  1. 19 mei 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Sommige mensen komen ’s ochtends pas op gang na een lekkere bak koffie, gezet met heet water en een filtertje. Kan dat ook onderweg als er geen 230 volt stopcontact voorhanden is?

Koffie onderweg

koffie

Natuurlijk is er niks mis met de fluitketel en de thermosfles. Deze voldoen tenslotte al tientallen jaren. Er zijn voor op 12 volt tal van alternatieve oplossingen. Het koffiezetapparaatje van Camp4 bijvoorbeeld. Water in het reservoir, koffie in de filter en aanzetten. Het enige verschil is dat het genoegen neemt met 12 volt en zo dus ook onderweg prima te gebruiken is. Hij kan in elk 12 volt stopcontact en ook gewoon in de sigarettenaansteker. Klinkt prima.

Zijn er ook nadelen? Ja, je moet geduld hebben. Twee koppen koffie laten doorlopen en je bent bijna een half uur verder. Daarbij is dan een derde van het water ook nog eens verdampt. Het kost zo’n 6 ampère aan stroom en is dus ook niet zuinig. De koffie haalt net aan de 80 graden en is daarmee voor ons eigenlijk niet warm genoeg. Wij blijven toch maar onze Bialetti trouw. Maar als je gaat voor gemak en de tijd hebt voor je eerste kopje koffie ’s morgens voldoet de Camp4 ook. Je kunt er vier tot zes koppen koffie mee zetten. Het reservoir heeft een inhoud van 600 ml. Het apparaat kost 25 euro en is verkrijgbaar via Reimo. Wil je liever een Bialetti? Kijk dan eens via onderstaande knop naar het ruime aanbod.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS