warm

Koelere avonden? Hier krijg je het warm van

Accessoires

Kamperen in het naseizoen is genieten. Alleen wil het nog wel eens afkoelen ’s avonds. Natuurlijk kun je dan naar binnen gaan. Maar je kunt er ook voor zorgen dat je wat langer warm blijft.

Lekker warm blijven

  • Een fleecedeken met mouwen en hoodie. Je kruipt er niet onder; je trekt hem aan. Thuis ook goed te gebruiken voor de tv. De zachte Sherpa-voering zorgt ervoor dat je het altijd warm hebt. Trek je benen omhoog en je past er helemaal in. Hij is er in één extra grote maat en in twee kleuren. Hij kost 45 euro. Bekijk hem hier.
warm
  • Elektrisch verwarmde sloffen. Overdreven? Ach, je hebt het in ieder geval lekker warm. En nooit meer koude voeten. De sloffen werken met een verwarmingselement en een usb-kabel. Het is niet de bedoeling dat je er lang mee gaat rondlopen, maar voor onder de luifel of in de voortent zijn deze sloffen ideaal. Er zijn twee verwarmingsstanden om uit te kiezen: 10 en 20 watt. De sloffen kosten 95 euro. Hier te zien.
  • Dit elektrische rugkussen doet meer dan je onderrug verwarmen. Het werkt tegen rugklachten en het helpt je ontstressen. Zeker voor mensen met rugklachten een aanrader. Het kussen heeft drie verschillende temperatuurstanden en kost 33,25 euro. Kijk hier.

in het najaar

  • Een kruik; het werkt al jaren. Denk eraan dat je geen kokend water gebruikt. Het water mag niet warmer dan 50 tot 60 graden zijn. Je hebt het zo lekker warm onder de deken. De kruik zit in een winters hoesje. Hij kost 17 euro.
  • De ‘warme voeten mat’. Prima te gebruiken in camper. Werkt op 12 volt. Het vermogen is 36 watt. Als je voeten warm zijn, krijg je het zelf ook niet koud. De mat kost 63 euro. Hij is hier te bestellen.
  • Een kacheltje maakt ’s avonds net het verschil. In de voortent, of onder de luifel. Dit model is oscillerend. De keramische kachel heeft drie standen – 450, 900 en 1500 watt – en een oscillatiefunctie. Zo is deze kachel naar ieders behoefte in te stellen. Beschikt over een thermostaat en omvalbeveiliging. Werkt op 230 volt. Prijs 37 euro, kijk hier.
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant