ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Koala Creek Highlander 140L daktent
Tent

Koala Creek Highlander 140L daktent

  1. 9 mei 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Zoek je een niet al te dure daktent of wil je er het liefst eerst een keer eentje huren? Denk dan aan de Koala Creek Highlander. Ze brengen hem gratis bij je thuis en dan staat hij ook nog eens op een handige kar voor een gemakkelijke opslag thuis. Dit alles met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Ontwikkeld in Nederland

De Koala Creek Highlander 140L daktent is gemaakt van grijs ripstop polyester/katoen. Hij is ontwikkeld in Nederland, naar Europese maatstaven en heeft een aantal unieke eigenschappen. De aanbieder daagt je uit hem te vergelijken met bekende A-merken. Een betere daktent krijg je namelijk niet voor dit geld, is zijn overtuiging. Deze 140L is het lange model met overdekte instap. Hieronder kan de optionele ondertent worden gemonteerd.  Deze is van hetzelfde materiaal als de daktent, heeft twee ramen met NoSeeUMesh-gaas, twee deuren en YKK-ritsen. De voordeur kun je als luifel gebruiken (luifelstangen zijn optioneel aan te schaffen). Je krijgt twee jaar garantie op de tent.

Koala Creek daktent

Lekker ruime slaapplaats

De ondertent is verstelbaar voor gebruik/montage van ca. 185 – 215 centimeter hoogte, heeft een zwaar uitritsbaar PVC grondzeil en is voorzien van diverse afspanlussen en stormlussen. De oversteek is voorzien van een groot raam in de lengte richting, hierdoor is vrij uitzicht naar alle kanten mogelijk. Absoluut waterdicht grijs ripstop polyester/katoen doek van 300 gr./m2., voorzien van een PU-coating. Naast de ladder – onder de cover – heb je genoeg plaats voor slaapzakken, kussens e.d. Het matras van ca. 140 x 240 x 6 cm, met een Europese hardheid. En een 230 cm lange telescoopladder met extra ondersteuningen.

Koala Creek

Afmetingen:

Ingeklapt ca. 145 x 125 x 35 cm. (Inclusief gemonteerde montagerails + ladder + cover)
Uitgeklapt, slaapklaar, ca. 340 x 140 x 126 cm.
Werkelijke totaal gewicht ca. 55 kg.
Maximale totaalbelasting ca. 275 kg.
Slaapklaar in enkele minuten.

Leverbare opties:
In hoogte verstelbare ondertent, van gelijk materiaal als daktent!
Daktent anti condens mat. (onder de matras)
Bagagehangmat (past in / onder de daktent)
Twee schoenenzakken (passen in peesgleuf)
Freedom luifel / zijwand (peesmontage)
Autoband opstaptrede (laddertje)
Autoluifel (200 of 250 cm lang)
Na aanschaf van een KOALA CREEK® daktent kun je lid worden van de Koala Creek Club op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, kampeerweekenden en meer.

De tent kost € 1349,-. Wil je een daktent huren? Klik hier voor alle verhuurinformatie.

www.daktentvakantie.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS

Nieuwe Mark-tent van Vaude
Tent

Nieuwe Mark-tent van Vaude

Een klassieker sinds dertig jaar: de Mark trekkerstent met de gepatenteerde wikkelconstructie. Nu is hij aangepast. Lichtgewicht materialen en een modern design, volledige weersbescherming. Zeer windvaste constructie, gemakkelijk op te zetten Betrouwbare outdoor-burcht in…

  1. 30 januari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties