Knaus Weinsberg

Knaus Weinsberg: campers met klantvoordeel

Campers

Geen enkel merk bestrijkt een grotere bandbreedte dan Knaus Weinsberg. Alle bestaande campersoorten met sterk uiteenlopende aanschafprijzen zitten in het assortiment. Ze hebben gemeen dat de prijs-kwaliteitsverhouding prima is. Nu met extra voordeel.

Knaus Weinsberg voor elke beurs

De CaraBus/CaraTour 540 MQ is van Weinsberg, een volle dochter van Knaus. Hij staat af-fabriek (dus zonder onze bpm) voor 36.690 euro voor de deur. Aan de andere kant van de prijslijst vinden we de Knaus Sun I 900. Hij heeft een prijskaartje vanaf 105.490 euro. Eveneens af-fabriek zonder bpm. Voor ieders smaak en beurs staat daar heel wat tussenin. Daarbij de nodige acties en aanbiedingen. Campermodellen met een complete uitrusting voor zeer gunstige prijzen. Zoals de Platinum Selection uitvoeringen. Een ander mooi voorbeeld is de Weinsberg CaraCompact Edition Pepper. Een complete camper voor een mooie prijs. Niet alleen in ons land, maar ook in Duitsland en de rest van Europa de best verkopende camper van dit moment.

Knaus Van TI, Sun TI en Van I Platinum Selection

De halfintegraalmodellen Knaus Van TI en Sun TI zijn er nu in alle indelingen ook als Platinum Selection. Een hele reeks extra’s maakt van deze modellen echte all-inclusive modellen. De Van TI Platinum Selection – met 130 pk vanaf 55.990 euro af-fabriek – is uitgerust met comfortabele pilotenstoelen en met een Truma iNet systeem voor het op afstand bedienen van de verwarming. Dat gaat via een app op je smartphone. Motorairco zit er standaard op. De ingebouwde radio – compleet met achteruitrijcamera en navigatie – is voorzien van campingsoftware. De camper staat op lichtmetalen wielen en heeft aan twee kanten een garageluik. Afhankelijk van de gekozen indeling loopt het voordeel voor de klant op tot 18.884 euro.
Knaus Weinsberg Sun TIDe Knaus Sun TI Platinum Selection is er met 130 pk vanaf 68.999 euro. Ook hier de nodige extra’s. Een motorairco en tempomat. Een regen-, licht- en bandendruksensor. Verder een panoramadak en een antennesysteem met led-tv. Puur comfort met een klantvoordeel afhankelijk van de gekozen indelingen oplopend tot 21.678 euro. De integraal Van I is er in de speciale uitvoering vanaf 66.899 euro. Bij dit model loopt het voordeel op tot 11.810 euro. We noemen de hordeur, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, een Midi-Heki dakluik en tempomat. Ook hier een Truma iNet-systeem, lichtmetalen wielen en de eerder genoemde radio met achteruitrijcamera en navigatie.

Weinsberg CaraCompact Edition Pepper

In 2018 gingen er 1300 stuks van over de toonbank. Hij is in heel Europa een succesnummer. De nieuwe Weinsberg Pepper met 160 pk is er in twee indelingen vanaf fabriek voor 51.999 euro. Hij krijgt standaard een lekker dikke uitrusting mee. Zo is de bijrijdersstoel in hoogte te verstellen. De cabinestoelen hebben armleuningen en geïntegreerde hoofdsteunen. Er zit een motorairco op. De afvalwatertank is geïsoleerd en vewarmd. Ook hier iNet van Truma en een complete radio. Van de enkele bedden maak je net zo makkelijk een dwars tweepersoonsbed (bij de 600 MEG). Voordeel voor de klant tot 15.840 euro.
Knaus Weinsberg Pepper

Knaus en Weinsberg CUV

De buscampers heten bij deze merken CUV: Caravaning Utility Vehicle. Op de Knaus Boxstar – vanaf 40.990 euro – kun je kiezen voor het CUV Welcome Pakket. Dat gaat van sfeerverlichting tot een extra AGM huishoudaccu. En van radio met navi en camera tot led-tv met antenne. Voordeel voor de klant loopt op tot 3.039 euro. Bij de Weinsberg CaraBus en CaraTour – vanaf 36.690 euro – is er het CUV Starter Pakket. De eerder genoemde radio, twee extra stopcontacten en usb-aansluitingen, de led-tv met antenne. Daarnaast nog enkele praktische details als een draaibare tafel. Klantvoordeel is hier 2946 euro.
Het klantvoordeel is het voordeel dat je hebt tegenover het apart bij bestellen van de genoemde gemonteerde extra’s. De genoemde prijzen voor de campers zijn de prijzen af-fabriek in Duitsland. Zonder onze bpm en een lagere btw. Kijk voor de Nederlandse prijzen bij de dealers.
www.knaus.nl www.weinsberg.nl-nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant