VAN TI 2021

Knaus VAN TI ook als Vansation

Campers

De VAN TI van Knaus is een halfintegraal. Voor seizoen 2021 werd hij compleet opnieuw ontwikkeld. Hij werd van binnen zelfs groter dan van buiten, zegt de fabrikant.

VAN TI op alle punten beter geworden

Het woord VAN in de naam van deze halfintegraal refereert aan de geringe breedte van 2,20 meter. Bij het ontwikkelen van de nieuwe VAN TI nam Knaus nogal wat hooi op de vork. Praktisch en functioneel moest hij zijn. Mooi, met een exclusief nieuw design. Kwalitatief hoogwaardig. Voorzien van innovatieve techniek. Het eindresultaat is een camper met binnen meer ruimte dan je aan de buitenkant zou verwachten. Zo zit er een ruim bad in. Enkele bedden van meer dan twee meter lang. En dat aan beide kanten. Een ruime zithoek, een brede toegangsdeur en een gemakkelijk toegankelijke gaskast. En dat allemaal in een en dezelfde camper.

Van Ti
Interieur VAN TI 550 MF.

Dit is mede gelukt door de nieuwe achterkant van de VAN TI. Die schept – bij een gelijkblijvende voertuiglengte – 10 centimeter extra ruimte in het interieur. De achterwand is aan de binnenkant namelijk vlak. De achterlichten steken niet uit naar binnen. FoldXpand noemt Knaus deze techniek. De nieuwe VAN TI komt beschikbaar in twee indelingen. De 550 MF en de 650 MEG. Ze hebben frisse lichte kleuren in het interieur. De bekleding in stof of leer contrasteert mooi met de gebruikte houttinten. Interessant: door een andere en onzichtbare plaatsing van het gordelbok is er in de zithoek 12 centimeter meer ruimte dan tot nu toe mogelijk was. De rugkussens lopen hierdoor ook niet meer plat omlaag. Ander praktisch detail in de 650 MEG is het vak voor de koffiezetmachine.

VAN TI keuken 550 mf
Keuken 550 MF.

Actiemodel Vansation

De VAN TI is er ook als speciale Vansation-versie. Deze heeft de speciale bekleding Winter White en moderne contrasten in zwart-wit. Verder zien we o.a. een 27 inch grote televisie, een head-up display, achteruitrijcamera, cruise control en DAB+ radio. Daarnaast is hij voorzien van een all in one navigatie met campersoftware, Truma met CP Plus bediening en iNet, led-dagrijverlichting en 16 inch lichtmetalen wielen. Zowel de VAN TI als de Vansation hebben als basisvoertuig de Fiat Ducato.

VAN TI
Enkele bedden in de VAN TI 650 MEG.

VAN TI 550 MF / 650 MEG

Basis: Fiat Ducato, 2,3-l-Multijet, 140 pk
Afmetingen (lbh): 5,99 / 6.96 /2,20/2,76 meter
Maximaal gewicht: 3500 kilo
Zit-/slaapplaatsen: 4/3
Prijs: 52.444 / 54.393 euro (exclusief bpm)

Naar de site van Knaus.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!