ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Knaus Südwind 650 PEB perfecte caravan voor twee
Knaus Südwind 650 PEB perfecte caravan voor twee
Caravans

Knaus Südwind 650 PEB perfecte caravan voor twee

  1. 22 mei 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

De Südwind van Knaus, een caravanserie die al zo lang meegaat dat het woord icoon regelmatig valt. Hij gaat met zijn tijd mee en is er nu in een nieuwe indeling. Speciaal voor koppels. Bijzonder is de keuken in de boeg.

Vooraan twee ramen

De voorkant van deze nieuwe Knaus valt op doordat hij twee ramen heeft. Dat dit een prima idee is, merk je als je voor het keukenblok staat. Dat staat namelijk bij deze indeling helemaal voorin. Behalve zicht op drie pitten en een ruime 177 liter koelkast, komt hier veel daglicht. Al staand ook veel uitzicht door het bovenste raam. De keuken in de boeg maakt er een ruimtelijke indeling van. Je hebt overal het idee dat je plek over hebt. Zo is over alles in deze nieuwe indeling nagedacht. De gemakkelijk toegankelijke en centraal geplaatste stroomvoorziening bijvoorbeeld. Te vinden onder de lange bank. We tellen in de hele caravan maar liefst acht 230 volt- en twee usb-stopcontacten

Knaus sudwind 650 peb keuken

Veel ruimte

Achter de keuken de zithoek met twee banken tegenover elkaar. Lopen we verder door naar achteren, dan zien we twee enkele bedden. Daar nog eens achter, helemaal achterin over de volle breedte, het bad. Ook hier kom je niets tekort en is er weer voldoende ruimte. Knaus laat met deze nieuwe indeling weer een hele nieuwe kant van zijn icoon de Südwind zien. De 650 PEB is 8,61 meter lang, 2,5 meter breed en weegt 1650 kilo. Hij is er vanaf zo’n 30.370 euro.

www.knaus.com

 

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan Knaus, Caravans NIEUWS