sudwind

Knaus Südwind 2020: meer ruimte door keuken voorin

Caravans

Het icoon – de Knaus Südwind – heeft in het nieuwe seizoen nog meer ruimte te bieden. De succesvolle caravanserie van Knaus krijgt er namelijk drie modellen bij met de keuken voorin. Bekijk ze in de video.

Südwind-indelingen met open gevoel

De Knaus Südwind mag je een icoon noemen. De serie is al jaren een groot succes. Voor seizoen 2020 weet dit model opnieuw te verrassen. Drie nieuwe indelingen met nog meer ruimte. De keuken is namelijk verplaatst naar de voorkant van de caravan. Het zijn de 650PXB, 650PEB en 500PF. Door het verplaatsen van de keukens ontstaat een uniek en open gevoel in de caravan. Voor gezinnen ontwikkelde Knaus daarnaast de nieuwe indeling 580QS. Deze heeft een dwarsbed voorin en een stapelbed achterin.

Het icoon

Dit icoon heeft al jarenlang een grote schare aan fans. Het interieur‐ en exterieurdesign en de ruimte standaarduitrusting vallen in de smaak. Zo ook de moderne meubelbouw, de energiezuinige binnenverlichting, de extra brede opbouwdeur en de aangepaste CATEYE evolution-achterlichten. Vermeldenswaardig is verder het dak van High‐Strength GFK. Het geeft deze caravan ook aan de buitenkant een sterke uitstraling. Of zoals Knaus het noemt: een tijdloos silhouet dat de naam Südwind eer aandoet. De highlights van deze serie op een rij:

  • CATEYE evolution-achterlichten
  • Zelfstellende rem van AL-KO
  • Extra brede opbouwdeur
  • ServiceBox
  • Opbergkasten met soft‐close‐kleppen
  • Binnenverlichting met led‐techniek

Zien? In onderstaande (Duitstalige) video komen alle nieuwe indelingen voorbij.

Naar de site van Knaus.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant