Knaus Sport&Fun Black Selection

Knaus Sport&Fun Black Selection

Caravans

De Knaus Sport&Fun kennen we als de vrolijke blauw/groen/witte combinatie van een comfortabele caravan en een ruime transportkar. Fietsen, motoren, kano’s; het past er allemaal moeiteloos in. Nu komt er een sjieke versie, waarbij het blauw en groen plaatsmaakt voor zwart en zilvergrijs.

Carbon-optiek

Het persbericht spreekt van carbon-optiek en geborsteld staal. Het geheel krijgt een luxe uitstraling. Ook de ladder en het dakrek zijn in zwart uitgevoerd. Zelfs de vliegende zwaluwen in het Knaus-logo kregen een donkere achtergrond. De 17 inch lichtmetalen velgen en donkere achterlichten passen goed bij het geheel. Deze bijzondere Sport&Fun staat standaard op het nieuwe Vario X-chassis van AL-KO. Een chassis dat minder weegt en een logische doorontwikkeling is van het bij de Travelino ingezette proces. Het zorgt voor een hoger laadvermogen en daarmee voor een nog flexibeler gebruik van de caravan.
Sport&Fun Black Selection exterieur
Uiteraard is ook het interieur aangepast. Het design heet Grey Stripes. Zowel de zithoek als de bekleding van de deur zijn uitgevoerd in lange banen in verschillende tinten grijs. Daarbij zilvergrijze gordijnen, een donker oppervlak van het werkblad op het keukenblok en meubelfronten in aluminium-look. De grote ramen zorgen voor veel daglicht in de caravan. De Sport&Fun 480 QL is er vanaf 17.500 euro.
Sport en fun black

www.knaus.nl-nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant