ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Knaus presenteert Live I integraalcamper
Knaus presenteert Live I integraalcamper
Campers

Knaus presenteert Live I integraalcamper

  1. 12 juni 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

De Live I integraalcamper van Knaus is de doorontwikkeling van de eerder geïntroduceerde halfintegraalmodellen. Overstappen is dus niet alleen vanwege de gunstige prijs een serieuze optie. De Live integraal kost in Duitsland net geen 60.000 euro.

Integraal met eigen gezicht

Met de succesvolle halfintegralen Wave en Traveller maakte de Live-serie van Knaus een goede start. Het is dus helemaal niet vreemd dat er nu in dezelfde serie een integraalmodel bij komt. En dat voor een interessante prijs. Basis is de Fiat Ducato. De voorkant oogt sportief met de opvallende spoiler. Kies je voor het styling-pakket, dan komt daar o.a. nog een portie chroom bij voor de grill. Aan de voorkant zien we led-lampen die bijdragen aan het eigen gezicht van de Live. Aan de achterkant krijgt de camper de zogenaamde cat-eye lampen. De dynamische knipperlichten gaan aan en uit zoals we dat voor het eerst zagen bij Audi.

Knaus Live I rear

Twee indelingen

Er komen twee indelingen: de 650 MEG en de 700 MEG. Ze hebben een hoog doorgetrokken panoramische voorruit gemeen. Die zorgt mede voor een flink ruimtegevoel in de camper. Een hefbed (bedmaat 195 bij 150 cm) boven de cabinestoelen is standaard. Er zijn vier zitplaatsen met gordels. Binnen zien we houttinten en witte fronten. Handgrepen zijn uitgevoerd in mat zilver. In de keuken zien we drie pitten en een Thetford-koelkast met een inhoud van 142 liter. Optioneel kun je ook kiezen voor een groter model. De douchecabine is extra ruim door een slim bedachte wegdraaibare wand.

Knaus I Live interieur

De Live I heeft een maximaal toegelaten gewicht van 3500 kilo. Hij is – afhankelijk van het model – 6,99 of 7,53 meter lang. De Live I is 2,32 meter breed en 2,79 meter hoog.

www.knaus.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Camper Knaus, Campers NIEUWS