Knaus

Knaus L!ve Traveller wint 'Goldenes Reisemobil'

Campers

Dertig jaar nadat Knaus zijn eerste camper bouwde, de Traveller 625, wint de L!ve Traveller de lezersprijs van het vakblad AutoBild Reisemobil. Mooie timing voor dit alkoofmodel dat in zijn categorie de concurrentie achter zich wist te laten.

Mooie timing voor alkoofmodel

Knaus is er trots op, ook omdat het niet de eerste keer is dat ze de eerste plaats weten te halen. Vorig jaar won het bedrijf in dezelfde categorie, de alkoofcampers, de prijs voor de Sky Traveller. Dit jaar kunnen ze weer een nieuw model toevoegen aan het rijtje. De prijsuitreiking vond gisteren plaats op de Caravan Salon. Meer weten over de nieuws instapserie L!ve? Lees hier ons artikel.
Knaus

En de andere winnaars zijn

De prijs van de redactie ging naar het Hymer-Smart-system als beste nieuwe accessoire. Bij de campers zijn er meerdere categoriën. De Ford Nugget Plus, de nieuwe 36 centimeter langere versie, kwam als algemeen winnaar uit de bus. Verder zien we bij de bussen de Sunlight Cliff winnen, bij de halfintegralen wint de Hymer ML-T 580 4×4. Bij de integralen ook een Hymer op de eerste plek: de B-SL 704. In de categorie Liners eindigt de Dethleffs Globetrotter XLI-7850-2 bovenaan.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant