Knaus Live 900 leg

Knaus Live I 900 LEG: imposante instapper

Campers

De camperserie Live is de instapper van Knaus. Het nieuwste model is de integraal Live I 900 LEG met tandemas. Een imposante verschijning waarbij je absoluut niet denkt aan een instapmodel.

Live is veel camper voor je geld

De Live-serie van Knaus verbaast. Want de vraag ‘hoe kunnen ze het maken voor dat geld?’ komt ongetwijfeld bij je op. De campers van deze instapserie zijn modern en zitten stevig in elkaar. Veel plaats en een rijke uitrusting. Simpelweg een hoogwaardig product. En daarmee heeft deze serie een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor het nieuwe seizoen krijgen de Live I, de TI en de Wave frisse kleuren in het interieur. Van het houtdessin Matara Teak tot aan drie nieuwe bekledingsstoffen. Optioneel kun je ook kiezen voor lederen bekleding. Ook een 27 inch televisie behoort tot de opties. De sfeerverlichting in het interieur is uitgebreid.

Live 900 leg interieur
Live 900 LEG.

Alle Live-integraalmodellen zijn vanaf nu uitgerust met een 70 centimeter brede toegangsdeur. Optioneel is Alde-vloerverwarming mogelijk. Naast de 650 en 700 MEG komt er een derde integraalmodel bij. Dat is de 900 LEG op een vijftons-chassis. Een tandemasser die bewijst dat luxe niet duur hoeft te zijn. Je koopt naast luxe vooral ook ruimte. Achterin heeft de 900 LEG twee enkele bedden. Voorin een anderhalve meter meter breed hefbed. Dat hangt boven de heel ruim uitgevoerde L-vormige zithoek. Ook de badkamer met separate douche is ruim uitgevallen. Deze imposante verschijning geeft een compleet nieuwe invulling aan het begrip instapper.

Live bed

Naar de site van Knaus.

Basis: Fiat Ducato, AL-KO chassis
Afmetingen (lbh): 8,61 lengte
Maximaal gewicht: 5 ton
Zit-/slaapplaatsen: 4/4-5
Prijs: 76.511 euro (exclusief bpm)

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!