ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Knaus Boxstar XL: buscamper met extra hoog dak
Knaus Boxstar XL: buscamper met extra hoog dak
Campers

Knaus Boxstar XL: buscamper met extra hoog dak

  1. 3 juli 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

De nieuwe Knaus Live I integraal is niet het enige nieuws bij Knaus op campergebied. Opvallen doen ook de Boxstar buscampers met extra hoog dak. Daarmee hebben de nieuwe Boxstar Street XL en Boxstar Lifetime XL binnen meer comfort en ruimte te bieden.

Vanaf seizoen 2020

Een voor een buscamper uniek ruimteaanbod en een ongekend hoog comfort. Dat mag je van deze nieuwe modellen verwachten. Niet alleen meer stahoogte (een riante 2,38 meter), maar voorin ook nog eens ruimte voor extra slaapplaatsen. Toch blijven de XL-modellen onder de 3500 kilo en zijn ze slechts 5,99 meter lang. Er mag een aanhanger achter tot 2500 kilo. De breedte is met 2,05 meter niet afwijkend. De hoogte door het extra hoge dak uiteraard wel. Die is met 3,08 meter fors te noemen. De modellen zijn voor het eerst te zien op de Caravan Salon in Düsseldorf.

Interieur Boxstar XL 2020

Riant ruimteaanbod

Ondanks zijn compacte lengte van nog geen zes meter heeft de Boxstar Lifetime 600 XL-versie ruimte voor vier bedden in lengterichting. Ruimte voor het hele gezin of om vrienden mee op reis te nemen. De bedden in het dak zijn 1,90 meter lang en je kijkt vanuit het bed naar buiten via het Skyroof. De Street heeft achterin een dwars geplaatst tweepersoonsbed.  De tv is verstelbaar en kan zo gebruikt worden in de zithoek of om vanuit je bed te kijken. De keuken heeft twee pitten. Door een zogenoemde zwevende tafel (de poot ontbreekt) is er veel beenruimte in de zithoek. Handig detail: de kraan van de wastafel is ook meteen de sproeier van de douche.

Boxstar XL 2020 bed

www.knaus.com

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Camper Knaus, Campers NIEUWS