N+B 2019

Kleur bekennen bij Niesmann+Bischoff 2019

Campers

In aflevering 8 van ons Facebook Live-event lieten we het nieuws van Niesmann+Bischoff al zien. We zetten het hier nog even op een rij. Opvallend is dat je bij dit merk ook een ander kleurtje dan wit, zilver of champagne kunt kiezen. Het effect is verrassend.

Eigen kleurtje kiezen

Het is een kwestie van vraag en aanbod natuurlijk. De fabrikanten houden momenteel de vraag amper bij. Geen heel grote veranderingen of compleet nieuwe modellen voor komend seizoen. Waarom zouden ze? De Arto, Flair en Smove doen het prima. Nieuwe indelingen en detailverbeteringen derhalve. En, heel leuk, de mogelijkheid om je eigen kleur te kiezen. Individualisering, tot aan de vorm van de kussens, is een dingetje bij N+B. Dus kun je kiezen voor een ander kleurtje voor spiegels en spoilers of voor speciale bestickering. Of gewoon meteen een hele andere kleur. En wat ziet dat er opeens anders uit als je voor de kleur Frozen Red Metallic kiest. (Foto: Dick Wiliam Harinck). Die overigens bij BMW vandaan komt. Oké, het kost wat – 14.000 euro – maar dan heb je ook wat. Doen we er meteen een 9 inch Alpine multimedia-apparaat bij, want die 1000 euro kan er dan ook nog wel vanaf.
Niesmann+Bischoff kleur

Nieuwe indelingen bij Arto

Twee modellen zien we in het komende seizoen niet meer terug. De 66 L en 93 B verdwijnen uit de etalage. Nieuw zijn de 88 B en 88 LF. Zo is er keus uit dertien verschillende indelingen bij deze serie. De 88 B heeft enkele bedden met een lengte van 2 meter in de aanbieding. Achterin een heel ruim Raumbad zoals we dat uit de grotere Arto-modellen al kennen. Datzelfde Raumbad zit ook in de 88 LF, die tevens een queensbed met een breedte van 150 centimeter laat zien.
Niesmann+Bisschoff 2019

Flair

Bij de Flair is de 920 EK nieuw. Met vooral meer comfort in het woongedeelte. Zo heeft de keuken een oppervlakte van bijna 2 vierkante meter. De L-vormige zitgroep is lekker ruim bemeten voor vier personen. Aan de bijrijderskant een bank met daarnaast een zogenaamde sideboard. Ook nieuw is de 920 LB met een barzit en bedden in de lengterichting. Bij de 880 EK kun je voortaan optioneel kiezen voor een compactere zitgroep. De gewonnen ruimte komt helemaal ten goede aan de keuken. De Flair 920 LF en 920 BF hebben een update gekregen. Zo werd het bed achterin 10 centimeter breder, waardoor het nu 1,60 meter meet. Voor meer veiligheid zorgt het optionele Active Air-chassis. Dit is voorzien van elektronisch gestuurde luchtvering en kan in drie verschillende standen worden gezet.
Bij de Flair en Arto kun je voortaan ook kiezen voor het lichte houtdecor in eiken. De kleppen van de kasten komen in het matwit. Je kunt ook kiezen voor glanzend wit of een houttint. De vloer heeft een grijze steenkleur. De optionele lederen bekleding is er in het beige, zwart of bruin. De accu’s kregen een andere plek en staan nu lager in de camper. Daarmee krijgt hij een lager zwaartepunt. Bijkomend voordeel is meer plek in de dubbele bodem. Die is optioneel te vullen met bewaarboxen.
 www.niesmann-bischoff.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant