Albrecht DR54

Kleine adapter van Albrecht zorgt voor DAB+ ontvangst

Accessoires

Voluit de Albrecht DR 54 DAB+ Funkadapter. Met deze kleine ronde adapter verander je elke autoradio in een DAB+ radio met digitale ontvangst. Geen kraakje meer onderweg en hij werkt thuis net zo goed. Kost nog geen 5 tientjes (exclusief verzendkosten). 

Albrecht DAB+ adapterDigitale ontvangst

Met een DAB+ radio luister je digitaal. Daardoor blijft de ontvangst altijd perfect. Geen gekraak of het verliezen van een zender onderweg. Met deze kleine adapter kun je op elke gewone radio de digitale zenders ontvangen. Het aansluiten is simpel en kan zonder veel gedoe door iedereen gedaan worden. De adapter maakt draadloos verbinding met de radio. Je plakt hem vast of zet hem vast met een zuignap (meegeleverd) op je dashboard. Op de voorruit van je auto plak je de benodigde antenne voor de ontvangst. Ook thuis is de adaptar te gebruiken, met een andere meegeleverde antenne.

Mooi design

Op een lcd-display lees je o.a. de gekozen zender af. Het display heeft een dimmerfunctie voor als je in het donker onderweg bent. De adapter is voorzien van een usb-poort. Zo kun je hem gebruiken om bijvoorbeeld je smartphone of je navigatie op te laden. Het kabeltje daarvoor zit er bij. Voor de kleine adapter, slechts 48 millimeter doorsnee en 36 gram zwaar, is altijd wel een goed plekje te vinden. De adapter is zwart en zilver van kleur, het display is blauw. Daarmee is hij ook nog eens mooi om te zien. Er is een DR57 versie. Een grotere adapter op een voetje, deze kost 128 euro. De adapters van Albrecht zijn te koop in de vakhandel of via onderstaande site.
www.alan-electronics.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant