ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kleine adapter van Albrecht zorgt voor DAB+ ontvangst
Kleine adapter van Albrecht zorgt voor DAB+ ontvangst
Accessoires

Kleine adapter van Albrecht zorgt voor DAB+ ontvangst

  1. 15 februari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

Met de Albrecht DR 54 DAB+ Funkadapter verander je elke autoradio in een DAB+ radio met digitale ontvangst. Geen kraakje meer onderweg en hij werkt thuis net zo goed. De kosten? Nog geen vijf tientjes. 

Albrecht DAB+ adapterDigitale ontvangst

Met een DAB+ radio luister je digitaal. Daardoor blijft de ontvangst altijd perfect. Gekraak is dus verleden tijd. Met deze kleine adapter kun je op elke gewone radio de digitale zenders ontvangen. Het aansluiten is simpel. De adapter maakt draadloos verbinding met de radio. Je plakt hem vast of plakt hem met de meegeleverde zuignap op je dashboard. Op de voorruit van je auto plak je de benodigde antenne voor de ontvangst. Ook thuis is de adapter te gebruiken.

Mooi design

Op een lcd-display lees je o.a. de gekozen zender af. Het display heeft een dimmerfunctie voor als je in het donker onderweg bent. De adapter is voorzien van een usb-poort. Zo kun je hem gebruiken om bijvoorbeeld je smartphone of je navigatie op te laden. Voor de kleine adapter – slechts 48 millimeter doorsnee en 36 gram zwaar – is altijd wel een goed plekje te vinden. De adapter is zwart en zilver van kleur, het display is blauw. Daarmee is hij ook nog eens mooi om te zien. Er is een DR57 versie. Een grotere adapter op een voetje, deze kost 128 euro. De adapters van Albrecht zijn te koop in de vakhandel of via onderstaande button. Daarmee haal je de DR 54 DAB+ voor nog geen vijf tientjes in huis.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS