ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kip Najaarsbeurs 2017
Kip Najaarsbeurs 2017
Caravans

Kip Najaarsbeurs 2017

  1. 8 oktober 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Van 9 tot en met 28 oktober 2017 in de Kip Flagship Store te Hoogeveen. De Kip Najaarsbeurs 2017 met veel voordeel en elke dag rondleidingen. Vooraf wel een bezoekersafspraak maken.

Nieuws en voordeel bij Kip

Beleef in Hoogeveen de introductie van de nieuwste uitvoeringen. Profiteer alleen tijdens deze dagen van extra veel voordeel op zowel de huidige modellen als de 2018 uitvoeringen. Nieuw is de Kip Shelter Safari. Dat is een bijzondere uitvoering met speciale ‘Safari Brown’ beplating, bijpassende kleur Vario luifel en vernieuwd interieur. Op weg naar het jaar 2018 worden er speciaal voor de introductie 18 Shelters Safari aangeboden met een zeer voordelig optiepakket.

Nieuw is ook de Kip Kompakt Polar Blue 35 jaar Limited Edition. De Kip Kompakt bestaat dit jaar 35 jaar. Dat heeft Kip deze zomer gevierd met een speciaal model. Wegens groot succes en aanblijvende vraag wordt er een vernieuwde Kip Kompakt Limited Edition uitgebracht. Wederom met een heel uitgebreid optiepakket en zeer veel voordeel. En nieuw is ook de Kip Kompakt Travel uitvoering 2018. Lichter, praktischer en een ruimtelijker gevoel in de vernieuwde Kip Kompakt Travel door de indeling met verlaagde kast.
Wil je komend voorjaar eindelijk op reis in een nieuwe Kip? Er zijn nu nog enkele Greyline caravans beschikbaar in eerstvolgende productie serie. Voor alle Kip modellen geldt: voor 31 oktober besteld, voor 1 april 2018 afgeleverd.

Kom langs in Hoogeveen

Een bezoek aan Kip in Hoogeveen is voor iedere kampeerliefhebber meer dan de moeite waard. Elke dag is er een rondleiding door de fabriek om 10:30 uur en om 14:00 uur. Bezoek het Kip museum met historische modellen. Ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ophaal- en brengservice van het treinstation in Hoogeveen (enkel op afspraak). Gratis kamperen op camping De Wiltzang in Ruinen, bij de aanschaf van je nieuwe Kip. Waardebon voor lunch t.w.v. € 25,- bij Grandcafe Het Postkantoor. Kom je ook? Laat het vooraf a.u.b. weten. Dat kan via dit aanmeldingsformulier.

Kip Caravan
A.G. Bellstraat 4
7903 AD Hoogeveen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag: 9:00 t/m 17:00 uur

Kip najaarsbeurs 2017

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS