ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kip Kompakt Safari 35 jaar Limited Edition
Kip Kompakt Safari 35 jaar Limited Edition
Caravans

Kip Kompakt Safari 35 jaar Limited Edition

  1. 10 mei 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

In 1982, 35 jaar geleden, introduceerde Kip haar Kompakt met de kreet, “het ei van Kip”. Een primeur, want de eerste echte caravan  met een uitklapbaar dak. Nu komt er een jubileumuitvoering: de Kompakt Safari 35 jaar.

Safari jubileumuitvoering

De Kompakt is nog steeds een uniek  model met een trouwe schare fans. Lichtgewicht en compact is in de loop van de jaren alleen maar populairder geworden. Kip is de Kompakt gedurende al die jaren blijven doorontwikkelen. Nu komt er een speciale uitvoering. Van de Safari, met een bijzonder Safari Brown exterieur, zullen er maar 35 worden gemaakt. Er zitten standaard vele extra’s op. Het eerste exemplaar loopt over 34 dagen van de band. De Safari zal met 3500 euro korting worden aangeboden (zolang de voorraad strekt).

Op 13 juni, 15 juni en 17 juni zijn er in de fabriek speciale dagen voor de introductie van deze bijzondere Kip. Een mijlpaal en een historisch moment dat Kip met de klant wil vieren. Tijdens een rondleiding is nostalgisch beeldmateriaal te zien waarin teruggekeken zal worden op 35 jaar kamperen met de Kompakt. Meer info op de site van Kip, daar kun je je aanmelden voor deze dagen.

Specificaties

Bij de speciale Kip Kompakt krijg je een uniek optiepakket en € 3500,- korting. Hij  is verkrijgbaar in zowel de Travel als de Adventure uitvoering en voorzien van de volgende opties:

Beplating kleur Safari: € 1695,-
Comfort Inclusive Pakket:€ 1395,-
Aluminium velgen:€ 415,-
Disselafdekking:€ 250,-
Armkussens:€ 95,-
Porta Potti:€ 99,-
Zwarte tentlijsten:€ 118,-
Buitenwand gasaansluiting:€ 165,-
De Waard set: tafel ‘Alm’ en 2 stoelen ‘Hunze’:€ 173,-
De Waard Vario luifel:€ 995,-

Totale waarde € 24.350,- Daar gaat 3500,- euro korting af. De prijs komt daarmee uit op € 20.850,-.

www.kipcaravans.nl

Edit:

Bij Kip kwamen veel reacties binnen en er waren ook vragen. De meeste gestelde vragen en de antwoorden daarop voegen we nog even toe:
Vraag: Is de Kip Kompakt ‘Safari’ 35 jaar Limited Edition nu direct te bestellen?
Begin juni start de productie. Echter is het inderdaad mogelijk om de Kip Kompakt Safari nu direct te bestellen. Inmiddels zijn de eerste exemplaren zelfs al verkocht. Gezien de beperkte oplage (35) die gemaakt wordt, zal Kip de komende maand wellicht niet aan alle aanvragen kunnen voldoen. De € 3500,- korting is uitsluitend voor deze serie van 35 met de toeleveranciers afgestemd.

Vraag: Is de Safari Brown kleur beplating nu ook te zien?
Ja, het is mogelijk om in de Kip Flagship Store te Hoogeveen een voorbeeld van de speciale beplating te bekijken.

Vraag: Per wanneer wordt de Kip Kompakt Safari uitgeleverd?
Er worden 35 caravans van deze Kip Kompakt ‘Safari’ 35 jaar Limited Edition gebouwd. In juni worden de eerste 15 exemplaren geproduceerd. Deze kunnen kort daarna worden uitgeleverd. De overige 20 exemplaren zullen in oktober geproduceerd en uitgeleverd worden.

 

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS