Kindvriendelijke integraal: Itineo SLB 700

Campers

Itineo is een Frans campermerk onder de vlag van Rapido. Het nieuwe integraalmodel SLB 700 is een kindvriendelijke camper, compleet met kinderkamer en stapelbed. Vijf slaapplaatsen, vier zitplaatsen, 6,99 meter lang en onder de 3500 kilo.

Flexibel interieur met kinderkamer

De vijf slaapplaatsen beginnen bij het hefbed, de bedmaat is 190 bij 140 centimeter. Dan kun je achterin in de kinderkamer de dinette ombouwen voor het derde bed. Daar zijn ook nummer vier en vijf te vinden, als stapelbed. Heb je het onderste bed niet nodig, dan pak je de uitneembare en oprolbare lattenbodem simpelweg eruit en klapt het op. Zo heb je een flinke bagageruimte extra achter de omhoog geklapte bedbodem.
itineo 700 slb kinderkamer
In de kinderkamer achterin hebben de kinderen het rijk alleen. Het kan namelijk door de afscheiding van het Raumbad met separate douche, meteen ervoor, van de rest van de camper gescheiden worden. Een eigen zithoek om te tekenen, een spelletje te doen of te eten. Helemaal leuk is de puzzelvloerbedekking. Die hoort bij het standaard meegeleverde Kiddy-Neo-pakket, waar ook de bonte krijtjes en spelletjesverzameling bij horen. Gaat de hond ook mee, dan is er optioneel ook een Doggy-Neo-pakket te krijgen. Voerbakjes en een heus hondenbed, mooi opgeborgen in een la.
itineo slb 700 zithoek

SLB 700 is familie-integraal

Voorin heeft de SLB 700 een grote zithoek met L-vormige bank. De bekleding is onderhoudsvriendelijk. Veel daglicht door de grote panoramische voorruit en ook al groot uitgevallen zijramen. Daar ook de ruime hoekkeuken met een koelkast met 142 liter inhoud. Optioneel is een vijfde zitplaats mogelijk. Behalve 6,99 meter lang is de 700 SLB 2,89 meter hoog en 2,35 meter breed. Hij heeft een modern uiterlijk en staat op een Ducato onderstel. Onder de kap standaard 130 pk. Met een leeggewicht van 3010 kilo blijft op papier een laadvermogen over van 490 kilo. Eventuele later gemonteerde accessoires zijn niet meegerekend. Opwaarderen van het gewicht is mogelijk. Bij een heavy chassis tot aan 4400 kilo. Ook kun je kiezen voor een motor met 150 of 180 pk. Prijzen vanaf zo’n 72.000 euro.
www.itineo-camper.nl

 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant