Barr & Stroud verrekijker

Kijk je ogen uit met de Barr & Stroud Sahara verrekijker

Accessoires

Vogels spotten, vergezichten bewonderen en inzoomen op die mooie zonsondergang. Het kan allemaal met de Barr & Stroud Sahara verrekijker. Natuurlijk kan je met deze compacte verrekijker ook het campingleven eens even goed bekijken, maar dat is misschien beter van niet.

De verrekijker komt in een luxe draagtas met riem, zodat je hem makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. De lens reinig je met het bijgeleverde doekje. De groene verrekijker zelf heeft een stevige rubber behuizing waardoor hij tegen een stootje kan. Daarnaast is hij tot drie minuten waterdicht op een diepte van anderhalve meter. Dit betekent bijvoorbeeld dat deze Barr & Stroud tegen een fikse regenbui kan.

Barr & Stroud Sahara met hoogwaardig glas

Barr & Stroud maakt voor de hele Sahara-lijn gebruik van BAK 4-glas voor de lenzen. Bij de Sahara 8×25 is dat niet anders. Deze hoogwaardige glassoort laat veel licht door en zorgt daarmee voor contrastrijke beelden. De benaming 8×25 zegt het al: je kan tot acht keer vergroten. Het getal 25 staat voor de diameter van de lens. Scherpstellen gaat eenvoudig met het soepel draaibare wieltje. De rubber oogschelpen zijn gedraaid en daarmee ook geschikt voor brildragers.

De Barr & Stroud Sahara 8×25.

De verrekijker weegt 365 gram en is volgens Barr & Stroud compact genoeg om in je jaszak mee te nemen. 

Kijkje bij de (camping)overburen

Zie jij deze Barr & Stroud Sahara 8×25 verrekijker wel zitten? Bestel hem dan voor 98,95 euro via onderstaande link. En hoe aanlokkelijk het ook is om met dit exemplaar nét wat beter te bekijken wat zich bij de (camping)overburen afspeelt: misschien toch beter van niet…

Bekijk op Bol.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant