ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kerstvakantie: kinderen gratis met de boot
Kerstvakantie: kinderen gratis met de boot
Nieuws

Kerstvakantie: kinderen gratis met de boot

  1. 29 november 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

Kinderen en kerstvakantie. Iets leuks gaan doen? Wat dacht je van een bezoekje aan een waddeneiland met de kids? Lekker uitwaaien. Als je even de speciale spelregels bekijkt dan gaan je kinderen tussen 18 december en 3 januari gratis mee op de boot. Boeken kon je al vanaf 19 november. Je kunt in de actieperiode zelf een dag kiezen.

Kinderen gratis uitwaaien

De actie is geldig voor reizen waarvan zowel de heen- als de terugreis binnen de actieperiode valt. Dat wil zeggen tussen 18 december en 3 januari, ruim twee weken de tijd. De sneldienst, dat zijn de schepen ms Tiger en ms Koegelwieck, doen niet mee aan de actie. Eilanders en leden van het Vaste Reizigersprogramma kunnen ook meedoen aan de actie.
Boeken kan online, telefonisch, bij de kaartautomaat en bij de balie. Bij online boeken moet je bij stap 3 de actie selecteren. Liever telefonisch boeken? De rederij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 9000 888 (lokaal tarief). Belangrijk om te weten: bij telefonische boekingen of boekingen aan de balie komt er € 1,50 servicekosten bij.

Op beide eilanden is er genoeg te doen. Zeker in de kerstperiode. Dan is er op Vlieland bijvoorbeeld een Kerstmarkt en een Wintermarkt.  En wie weet ligt er op het eiland wel een berg sneeuw.

www.rederij-doeksen.nl

Terschelling in de winter

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Nieuws NIEUWS