ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Deze Kerst in de korte broek?
Deze Kerst in de korte broek?
Nieuws

Deze Kerst in de korte broek?

  1. 27 november 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Kerst vieren in je korte broek aan zee. Het zou zo maar eens een alternatief kunnen zijn dat het overdenken waard is. ‘ Werelds grootste online huur- en verhuurplatform Campanda heeft wel een paar ideeën.

Kerst eens helemaal anders

De een zou het niet willen missen. De donkere dagen, een boom, familie, tafelen met vrienden. Voor de ander is het een jaarlijkse martelgang. Je kunt het ontvluchten met je eigen camper of caravan. En dat hoeft niet eens de wereld te kosten. Heb je zelf geen mobiele vakantiewoning? Er zijn er genoeg te huur. Genoemde website heeft momenteel een aanbod van 26.258 campers en caravans in 42 landen. Allemaal te huur. Even rondkijken en er blijken best plekjes te vinden te zijn die niet al te ver weg zijn en ook nog eens helemaal niet duur. Kijken we naar het Iberische schiereiland dan is alleen daar al het aanbod groot.

Spanje of Portugal

Wat blijkt. Al vanaf 190 euro sta je in Spanje drie weken op camping Altomora. Gelegen 60 kilometer ten noorden van Valencia. Dertig dagen vakantie voor 190 euro, dat is iets meer dan 6 euro per dag. En dat voor twee personen en een hond, stroom inbegrepen. Mag het 20 euro meer kosten, sta je op camping Boltana, vlakbij de Franse grens met uitzicht op de Pyreneeën. Het kan ook duur. Voor dezelfde periode betaal je op Camping Vilanova Park, vlakbij Barcelona 951 euro.

Kijken we in Portugal ben je op de duurste camping 603 euro kwijt. De goedkoopste is Coimbra, op 6 kilometer van de Atlantische kust. Deze kost 261 euro voor 30 dagen. Nemen we een gemiddelde van alle prijzen dan is dat voor Portugal 400 euro en voor Spanje 60 euro meer. Via genoemde website kun je niet alleen een caravan of camper huren. Je kunt ook je eigen kampeermiddel verhuren. Zo verdien je weer wat geld voor je volgende vakantie.

www.Campanda.com

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS