ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kenwood DNX451RVS Navitainer
Kenwood DNX451RVS Navitainer
Accessoires

Kenwood DNX451RVS Navitainer

  1. 14 september 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Omdat je als bestuurder van een grote camper (of vrachtwagen) wel iets meer informatie kunt gebruiken. Bijvoorbeeld over hoogte- en gewichtsbeperkingen, inrijverboden of een geschikte parkeerplaats. Daarom is er nu de nieuwe 2 DIN DNX451RVS van Kenwood.

Navitainer

Navitainer heet het met een 6,2 inch monitor uitgeruste apparaat. Want het kan natuurlijk meer dan alleen de  weg wijzen. De weg wijzen doet het trouwens dankzij de ingebouwde kennis van Garmin. Speciaal voor grotere voertuigen levert dat de nodige bruikbare en actuele informatie op. Ook de POI zijn op de afmetingen van grotere jongens afgestemd. Behalve een wegwijzer koop je ook een radio met DAB+ tuner. Dus geen gekraak of ruis meer door digitale radio-ontvangst. Een cd en dvd zit er ook in net als twee usb-ingangen. Via de ingebouwde Bluetooth bel je handsfree of speel je de muziek die op je smartphone staat af.

Kenwood navi

Hang je een iPhone aan het apparaat kun je verschillende apps rechtstreeks bedienen. Car Play heet dat. Ook kun je je telefoon gebruiken als een afstandsbediening voor het apparaat. Zo kun je vanuit het bed de tv uitzetten. Natuurlijk kan er ook een achteruitrijcamera of dashcam aangehangen worden. Die laatste kan dan weer gekoppeld worden aan de Kenwood Drive Recorder N520. Dan zie je het beeld rechtstreeks op de monitor en is de recorder ook via het touchscreen te bedienen. De Kenwood DNX451RVS is vanaf nu verkrijgbaar en kost zo’n 1200 euro.

www.kenwood.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS