Karsten basistent

Karsten tent: modulair systeem voor iedereen

Tent

Elke vakantie is anders en dat geldt ook voor iedere kampeerder. Daarom is een oppompbare Karsten tent opgebouwd uit verschillende elementen. De tent past zich zo aan iedereen aan.

Karsten basistent

De basistenten – met koepelvormige constructie – zijn verkrijgbaar in standaard uitvoeringen. Geen stokken, maar de pomp aansluiten en een paar minuten later staat je tent. De basistent (foto boven artikel) heeft een vierkant vloeroppervlak en is verkrijgbaar in verschillende maten. Van 2,2 bij 2,2 meter (de Karsten 220) tot en met 3,8 bij 3,8 meter (de Karsten 380). Van ruimte voor twee tot aan 15 vierkante meter voor het hele gezin. Met een simpele scheidingswand kun je afzonderlijke slaapkamers maken.

Karsten koppeltent
De Karsten koppeltent.

Koppeltent

Wil je meer ruimte, dan rits je een koppeltent vast aan de basistent. De koppeltent is eigenlijk een iets kleinere basistent. Goed voor extra opbergruimte of een aparte slaapplaats. Ideaal voor kleine kinderen. En zijn de kids groter, dan zet je de koppeltent als losse tent naast de basistent. Ben je op doorreis, dan kun je er ook voor kiezen alleen de kleinere koppeltent op te zetten. De koppeltent is geschikt voor de Karsten 220, 240, 260, 280, 300 en 350. Hij zit ook bij het topmodel: de Karsten Family+.

Karsten slaapaanbouw
De Karsten slaapaanbouw.

Slaapaanbouw en luifels

Je kunt ook kiezen voor een slaapaanbouw aan je basistent. Dan heb je een aparte slaapkamer met ruimte voor tot aan vier personen. Oftewel zes vierkante meter. De slaapaanbouw is standaard voorzien van een scheidingswand.

Karsten luifel

Aan de basistent zit standaard een luifelrits. Met de comfortluifel zorg je voor meer plaats. Van het middenpaneel van de scheidingswand kan je een zonneluifel maken. Er is verder een aparte regenluifel, een verandaluifel, een combiluifel en een reisluifel. Kijk voor alle modellen, uitbreidmogelijkheden, accessoires en prijzen op onderstaande site.

Naar de site van Karsten Tenten.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!