ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Karsten Kampeer Awards 2017
Karsten Kampeer Awards 2017
Branche

Karsten Kampeer Awards 2017

  1. 12 april 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Pasen staat bij de Karsten Travelstore in Zwaag in het teken van de Karsten Kampeer Awards. Daarvoor pakt de winkel groots uit. Welke nieuwe producten en gadgets slepen de publieksprijs voor Beste Nieuwe Product en Beste Gadget in de wacht?

Wie wint de Karsten Kampeer Awards?

kampeer awardsDat is aan de bezoekers. Door te stemmen maak je bovendien kans op één van de drie nieuwste slaapzakken van Nomad. Om de nieuw binnengestroomde collecties op een speelse wijze te presenteren trapt de Karsten Travelstore het kampeerseizoen af met de verkiezing van de Karsten Kampeer Awards. Een deskundige jury heeft tien producten genomineerd in de categorieën Beste Nieuwe Product en Beste Gadget. Wat wordt het Beste Nieuwe Product van 2017? De slimme lichtgewicht stoel van Westfield bijvoorbeeld? Of de hippe urban koelbox van Bo-Camp? De nieuwe stappers van Keen Uneek? Of de tent die geen daglicht doorlaat van Coleman misschien?

Tweede Paasdag geopend

kapeer awardsZo kan er tijdens het Paasweekend op een speelse manier kennisgemaakt worden met de nieuwste producten op kampeergebied. Gaat men voor hip of handig? Voor speels of compact? Om de beste keuze te maken kunnen bezoekers niet alleen testen welke stoel het lekkerste zit, maar ook welk boxmatras het meest comfortabel ligt en wat het handigste kampeermeubel is. Wat is de beste keus? Speciaal voor de verkiezingen is de Karsten Travelstore niet alleen op Goede Vrijdag en Paaszaterdag maar ook tijdens Tweede Paasdag geopend.

Win!

Kinderen? Geen bezwaar! Want ook de stem van kinderen telt. In welke tent zouden zij het liefste kruipen? En van welke gadget worden zij enthousiast? Daarbij worden onder alle deelnemers drie exemplaren verloot van de nieuwste slaapzak van Nomad, de Nomad Bay. Een hypermoderne waterafstotende slaapzak die toch fijn zacht is en ademend. Dus wordt het tijd voor een fijne nieuwe slaapzak? Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste snufjes op wandel- en kampeergebied? Kom dit weekend langs bij Karsten aan de Factorij 9 in Zwaag, stem en win!

Kijk op de site voor alle genomineerden: www.karstentravelstore.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Branche, Onderweg NIEUWS

Adria show bij Hiddink Caravans
Branche

Adria show bij Hiddink Caravans

Kampeer & Caravan Jaarbeurs gemist? Het nieuwe Adria 2018 nog niet gezien? Bezoek dan de huisshow bij Hiddink Caravans in Tubbergen en laat je verrassen door het actuele aanbod en de mogelijkheden. Veel te…

  1. 14 oktober 2017, 19:00
  2. 0 Reacties
Mobicar Brussel 2017
Beurzen Onderweg

Mobicar Brussel 2017

Voor de Belgische caravan- en motorhomefan is er de beurs Mobicar 2017. Wederom in de Brussels Expo dit jaar, de 55ste editie. Van 13 tot 17 oktober. Van 10 tot 18 uur. Entree 12…

  1. 9 oktober 2017, 19:00
  2. 0 Reacties
Natuurreis in retro kampeerbus
Onderweg Uit tips

Natuurreis in retro kampeerbus

Met een gaaf kampeerbusje op je gemak op pad, slow travel, en overnachten op mooie natuurkampeerterreinen van de Groene Koepel (Stichting Natuurkampeerterreinen). Dat is de natuurreis van Tralaluna. In oktober krijg je 10% korting….

  1. 30 september 2017, 19:00
  2. 0 Reacties