ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Karsten Kampeer Awards 2017
Karsten Kampeer Awards 2017
Branche

Karsten Kampeer Awards 2017

  1. 12 april 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Pasen staat bij de Karsten Travelstore in Zwaag in het teken van de Karsten Kampeer Awards. Daarvoor pakt de winkel groots uit. Welke nieuwe producten en gadgets slepen de publieksprijs voor Beste Nieuwe Product en Beste Gadget in de wacht?

Wie wint de Karsten Kampeer Awards?

kampeer awardsDat is aan de bezoekers. Door te stemmen maak je bovendien kans op één van de drie nieuwste slaapzakken van Nomad. Om de nieuw binnengestroomde collecties op een speelse wijze te presenteren trapt de Karsten Travelstore het kampeerseizoen af met de verkiezing van de Karsten Kampeer Awards. Een deskundige jury heeft tien producten genomineerd in de categorieën Beste Nieuwe Product en Beste Gadget. Wat wordt het Beste Nieuwe Product van 2017? De slimme lichtgewicht stoel van Westfield bijvoorbeeld? Of de hippe urban koelbox van Bo-Camp? De nieuwe stappers van Keen Uneek? Of de tent die geen daglicht doorlaat van Coleman misschien?

Tweede Paasdag geopend

kapeer awardsZo kan er tijdens het Paasweekend op een speelse manier kennisgemaakt worden met de nieuwste producten op kampeergebied. Gaat men voor hip of handig? Voor speels of compact? Om de beste keuze te maken kunnen bezoekers niet alleen testen welke stoel het lekkerste zit, maar ook welk boxmatras het meest comfortabel ligt en wat het handigste kampeermeubel is. Wat is de beste keus? Speciaal voor de verkiezingen is de Karsten Travelstore niet alleen op Goede Vrijdag en Paaszaterdag maar ook tijdens Tweede Paasdag geopend.

Win!

Kinderen? Geen bezwaar! Want ook de stem van kinderen telt. In welke tent zouden zij het liefste kruipen? En van welke gadget worden zij enthousiast? Daarbij worden onder alle deelnemers drie exemplaren verloot van de nieuwste slaapzak van Nomad, de Nomad Bay. Een hypermoderne waterafstotende slaapzak die toch fijn zacht is en ademend. Dus wordt het tijd voor een fijne nieuwe slaapzak? Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste snufjes op wandel- en kampeergebied? Kom dit weekend langs bij Karsten aan de Factorij 9 in Zwaag, stem en win!

Kijk op de site voor alle genomineerden: www.karstentravelstore.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Branche, Onderweg NIEUWS