Dexter 570 4x4

Karmann Dexter 570 4×4 op Transit

Campers

De Dexter 570 is een buscamper met vierwielaandrijving van net geen zes meter. Enkele bedden achterin en een zogenaamde barzit voor. Basis is de Ford Transit.

Dexter 570 voor twee

De indeling is gemaakt voor reizen met zijn tweeën. Er zijn daarom twee slaapplaatsen, die ruim 2 meter lang zijn. Verder vind je in deze buscamper twee uiterst comfortabel zittende cabinestoelen. Omdraaien en je zit aan de tafel. Geen tafel nodig? Dan klap je hem omhoog en heb je lekker de ruimte. De vierwielaandrijving maakt overigens geen terreinwagen van de Transit. Wel heb je grip bij elke weersomstandigheid en op elke ondergrond.

Dexter 570 4×4

Winterhard

Ook in de sneeuw is vierwielaandrijving prettig. Dan treft het dat de Dexter 570 een uitstekende isolatie heeft. Ook heeft hij een 6 kW dieselkachel. Optioneel kun je kiezen voor een gasgestookte variant. En moet de boot mee? De Transit mag 2800 kilo trekken. Het interieur kreeg een update en oogt fris en modern. We zien lichtgrijs, houttinten en massief houten details.

De Dexter 570 heeft een zusje, de 560. Eveneens met vierwielaandrijving. In de 560 staat het tweepersoonsbed dwars achterin. Ze zijn er vanaf zo’n 53.000 euro (exclusief bpm).

Naar de site van Karmann-Mobil.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant